KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

radiaator kolgib ööpäev läbi

C 23.11.2009 19:56

tere!
kas siis käib ka radiaatorites vesi tagurpidi ringi, kui mul enda gaasikatlamaja ja selline metall vastu metalli kolkimine käib iga mõne minuti tagant kui kütteperiood. Mida kuumemaks keeran, seda tugevamini kolkima hakkab. Kas selle vea oskab iga katlahooldaja ära parandada?
suur tänu!

Tsiteeri

Priit Pärn ABC Kliima OÜ 23.11.2009 20:03

Tere!
Eeldan küll, et sellise veaga peaks saama spetsialist hakkama. Ja eeldan ka seda, et mingi ventiil on katlamajas tagurpidi vahel. Kui ventiil on tagurpidi, siis peale- ja tagasivool ei pruugi tagurpidi olla.

www.abckliima.ee

Tsiteeri

C 23.11.2009 20:18

suur tänu kiire vastuse eest. Kuna mul mitu torumeest käinud ja pole lahendust leidnud. Igaks juhuks täpsustan üle, et kolkimine toimub radiaatorites (peamiselt ühes) mitte katlas endas. Ja selleks tulebki ventiil vahetada katlas? Kui nii, siis kas teil on õige spetsialist mulle saata palun?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.