KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

Ventilaator

Nõutu 22.09.2011 20:40

Tere
Aasta tagasi töömehe poolt vannituppa ülespandud ventilaator ütles üles. Lülitile vajutades tekib ventilaatoris ainult mingi väike põrin, kuid tiivad ei lähe käima. Milles võib probleem olla?
Ette tänades.

Tsiteeri

ABC Kliima 22.09.2011 20:51

Tere!

Suure tõenäosusega on viga laagrites või mootoris. Esimeses järjekorras peaks muidugi kontrollima üle kõik elektriühendused.

www.abckliima.ee

Tsiteeri

Nõutu 29.09.2011 17:22

Tänan Sind vastuse eest. Sooviksin Sinult veel veidi täpsustavat infot. Kuna lülitile vajutades jäi ventilaator lootusetult vait, siis ma teda enam ei kasutanud. Kuid täna avatud akende kaudu tekkinud tuuletõmbuse tõttu läks ta ise tööle, kui olin lülitile vajutanud. Kas see on ilmselt märk sellest, et viga on siiski mootoris, kuna tuuletõmbus annab tiivikutele lisajõu? Tean siis õiget meistrimeest kutsuda.

Tsiteeri

ABC Kliima 29.09.2011 18:11

Tere!

Võib olla, kuid 100% see kindel ei ole. Igal juhul olen ma üsna kindel, et meistrimees, kelle kohale kutsute peaks olema elektrik.

www.abckliima.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.