KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Libe koridor

Ain S. 27.02.2012 22:30

Lumiste ilmadega saab pidevalt tassitud maja eeskotta paratamatult lund, mis teeb põranda libedaks.
Üks mõte oli panna veel suurem porimatt eeskotta, aga ehk on ka muud lahendust.
Maja sissekäigu trepile on libeda tõrjeks graanuleid saan visatud - ehk on sellele ka alternatiivi soovitada?


Tsiteeri

Erki Tiivas 28.02.2012 09:00

Tere,

Kindlasti tasub ukse ette jätta vaip, see kogub endasse suurema lume, samuti prahi. Kui Teil on põrandaplaat, mis väärib esile toomist, tasub mõelda antiSLIP System töötlusele. See tähendab põrandaplaatide töötlemist ainega, mis tagab mittelibiseva põranda eeskätt märjaga.

Välistrepil saab teostada sama töötluse, see tagab libisemiskindluse märjaga ning lendleva lumega. Selleks, et suurendada libisemiskindlust aastaringselt ka lörtsi ja kergema lumekihga soovitan mõelda ukseesise trepi servade katmisele abrasiivteipidega. Neid on nüüdsel ajal saadaval paljudes värvitoonides, samuti läbipaistvana.

Kui Teil esineb libedusega probleeme sisepindadel (nt trepid), siis sinna sobivad mitteabrasiivsed teibid, mis on soki- ja koristussõbralikud, samuti paljudes värvitoonides ja praktiliselt märkamatu läbipaistavana.

Tänavasoola osas soovitan kasutada magneesiumkloriidi põhist soola, see ei kahjusta pinnakattematerjale ega jäta jalatsitele valgeid rante.

Põhjalikumalt saab lugeda www.antislip.ee

Parimat,

Erki Tiivas

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.