KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Köögi kivitööpinna puhastamin

Jansa 20.03.2012 14:29

Lasime oma uuele köögile paigaldad tööpinnana kivi, see on see pressitud tehiskivi. Tööpind on musta värvi ja seega iga veeplekk, näpujälg jne kohe peale jääb. Millega oleks kõige parem puhastada? Hooldada?

Tsiteeri

Jansa 29.03.2012 11:36

Huvitav kas keegi vastab ka üldse siia.

Tsiteeri

Erki Tiivas 02.04.2012 23:33

Tere,

Vabandan, et vastamine venis. Mingil põhjusel ei olnud postitust märganud. Pressitud tehiskivi tehakse mitme erineva tehnoloogiaga. Mõnel juhul on abi kivi impregneerist, kuid see kipub toimima eeskätt poorsemate kivide puhul. Graniit, täismassplaadid jms suletud ja üliväikese pooriga materjalid ei taha impregneere eriti vastu võtta. Selliste pindade töötlemiseks on olemas õlil ja lahustil baseeruvaid aineid, kuid nende käitumine kivil ei ole täielikult ette ennustatav. Seetõttu on parim mida teha saab hankida tükk konkreetset materjali ja seda testida. Kui teil õnnestub see, siis võin testimise ise ära korraldada. Andke aga teada, kui soovite asjaga edasi minna. Hiljem saaksin sellekohase lahenduse ka siia postitada, samuti informeerida materjali müüjat.

Edaspidine hooldus töödeldud materjalil on tavapärane, kasutada tuleks lahjasid puhastusaineid.

Parimat,

Erki Tiivas

Tsiteeri

Paul 04.04.2018 10:49

KIVIST TÖÖTASAPIND

Miks valida kivist töötasapind?

Kes hindab kivi ilu ja ilmet, valib kas naturaalkivi või pressitud tehiskivist töötasapinna. Graniit on 100% looduslik ning tiheda struktuuriga kivim, mille hügieeniline materjal sobib ideaalselt kasutamiseks köögi tasapinnana. Hea kuuma- ja külmakindlus on täiendavad eelised, miks valida just graniit oma kodu kaunistama. Meie valikusse kuulub valdavalt poleeritud graniit, kuid saadaval on ka lihvitud ja harjatud pinnaga graniiti. Lisaks on ka saadaval erineva mustriga marmoreid ja presskive.

Kivitasapinna hooldus ja puhastamine küsi nõu. info@fmpdesign.ee

https://fmpdesign.ee


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.