KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Ehitusjärgne laminaadi puhastus

Kadri 15.04.2012 10:17

Tere, mure sellinne, et korteris tehti remonti ning laminaat sai maha pandud, kuid ilmnesid mõningad probleemid ning tuli veel pahteldada ja lihvida jne.. ning nüüd laminaat hallikas valge kihi all, pese palju tahad puhtaks ei saa..Kas oskaksite nõu anda sellise probleemi lahendamiseks?

Tsiteeri

Erki Tiivas 16.04.2012 00:35

Tere

Saan aru, et tõenäoliselt on laminaadil lihvimistolm, mis kinni käidud ja pestud. Kuna laminaat on enamasti ebatasase pinnaga st pinnastruktuur pole absoluutselt sile, siis võibki mustus sellesse jääda. Eks see peaks ikka pesuga puhtaks saama kui muidugi pole põrand tööde käigus abrasiivse tolmuga matiks nühitud. Vaja on kindlasti puhast plaatmoppi ja, erinevalt tavapärasest hoolduspuhastusainest, pigem kergelt happelist ainet, mis suudaks lahustada lihvimistolmu. Kui teie põrand ei ole väga suur, siis saab selle niiviisi niiskelt (mitte märjalt) mõned korrad moppides puhtaks. Kui on aga suur põrand, siis tasub kutsuda juba spetsialistid, kes hindavad olukorra ja teevad töö suuremate seadmetega ära. Happelise ainena soovitan Chrisal Acid Organic 50. See sobib väga hästi edaspidi ka katlakivi setete ja rooste eemaldamiseks märgruumides ja valamutes.

Edu ja võtke ikka ühendust kui on täiendavaid küsimusi.

Erki Tiivas

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.