KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Aiatooli madratsikatte puhastamise

Mari 01.05.2012 22:23

Aiahooaeg on algamas. Palun infot, kuidas puhastada aiatooli madratsikatet, mis on 100% polüester. Kate pole kahjuks äravõetav aga on aastatega määrdunud. Tavalisest seebi ja veega harjamisest ei piisanud, et tumedatest plekkidest lahti saada.
Tänan.

Tsiteeri

Erki Tiivas 02.05.2012 19:40

Tere

Kuna ma ei ole näinud Teie tooli, siis järgnev lahendus põhineb minu eeldusel. Parim kombinatsioon tulemuse mõttes on 4-osaline.
1. Materjalile kantakse peale soe puhastusaine lahus ja lastakse toimida 10-20minutit
2. Materjal harjatakse üle võimalikult peente harjastega harjaga
3. Teostatakse loputus survepesuriga (NB! ei tohi liiga lähedalt sihtida, materjali vigastamise oht)
4. Kiireima kuivamise huvides võib pinnad kuivaks tõmmata veeimuri abil

Kui puudub survepesur, võib tulemus olla pisut kehvem. Kui puudub veeimur, tuleks töö teostada siis kui ilmad on soojad ja tool saab võimalikult kiiresti kuivada tuulises ja päikeselises kohas.
Ainete valikul on kasulik teada, millest plekid tekkinud on. Seep ei suuda paljusid plekke eemaldada. Reeglina on suurem osa olmemäärdumistest eemaldatavad aluseliste puhastusainetega. Selleks soovitan ainet Chrisal Economic, tegemist on sügavpuhastusainega, mis sobib enamiku raskete olmemäärdumiste eemaldamiseks. Kui aga plekk on tekkinud punasest veinist või kohvist või muust parkaineid sisaldavast tootest, siis on abi hoopis happeslisest ainest, näiteks Chrisal Acid Super Gel, millega saab tavaliselt eemaldada katlakivi ja roostet. Rohkem infot saab www.chrisal.ee

Edukat pesu!

Erki Tiivas

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.