KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Kollane ehitusuvaht

Kaari 14.07.2012 08:49

Isehakkanud remontijana, kasutasin kodus makrofleksi, et täita mõned avaused. See kollane vaht aga tegi oi kui palju peavalu. Sest lastes vahtu ukse ja seina vahesse, hakkas see sealt suure hooga rulluma ja mööda ust ning seina põranda poole veerema.
Esimese hooga haarasin käega rulluvat kollast vahtu, et ust ära ei määriks. Lõpptulemus oli see, et koos olid nii uks, sein, mu riided kui ka ise. Nii käed kui juuksed. Põrandast rääkimata!
Kas kellelgi on kogemust, kuidas puhastada end ja oma maja sellest vastikust, mitte millegagi eemaldatavast kleepuvast jamast?

Tsiteeri

Marge 09.05.2014 14:44

Lisan ka siia alla sama info, mida korduvalt küsitud. Ilmselt juba sama info leitud, aga äkki on abiks ikka.

tasub vaadata on http://www.bioner.eu, valdkond VÄRVIEEMALDUS. Seal on kogu värvide, liimide, mastiksite, montaaživahu jms eemaldamise valdkond ülevaatlikult esitatud.

Kui on soov asjatundjatega oma vajadused läbi arutada, saab astuda läbi kontorist Liimi 1, I korrus.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.