KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

põrandavuugid

mari 12.08.2013 01:31

Tere.
Kas oskate soovitada tõhusat põrandavuugi puhastajat. Vuugihari on olemas ja poes leiduad ained pole eriti aidanud ja on väga aega nõudev olnud.
Aitäh vastuse eest.

Tsiteeri

Erki Tiivas 12.08.2013 11:53

Tere

Aine valik sõltub sellest kas põrandale on kogunenud tavamustus või on tegu märgruumiga ja põrandal on ka katlakivi või roostet. Rasvaste olmemäärdumiste puhul on sobivaks aineks Chrisal Economic (http://bioner.eu/index.php/home/root/tooted/puhastusained/rasked-mustused/rasva-oli-eemaldaja-economic) ja katlakivi puhul Chrisal Acid Organic 50 (http://bioner.eu/index.php/home/root/tooted/puhastusained/rasked-mustused/katlakivi-ja-rooste-puhastusaine-acid-organic-50). Need on üsna küürimisvabad ained. Tuleb lahus põrandale panna, lasta mõni minut seista ja siis lapi või hõõrukiga üle käia.

NB! Neid aineid saab kasutada ka samaaegselt, siis saavutatakse mõlemad efektid korraga. Tegemist on kontsentraatidega, mida tuleb lahjendada.

Parimatega

Erki Tiivas

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.