KÜSI NÕU KÜTTEKOLLETE SPETSIALISTILT

pliit

Siret 07.05.2014 23:08

Tere! Plaan on ühendada köögis olev pliit kuidagi vannitoaga, et pliit kütaks vannituba samuti (köök ja vannituba asetsevad kõrvuti). Mingi torusüsteem vms. Mida peaks arvestama ja kas selline lahendus on üldse võimalus?

Tsiteeri

OÜ Potipoiss 16.11.2014 20:26

Tere.

Sellise küsimuse puhul oleks kasu ka fotodest, sest raske on ettekujutada ruumide planeeringut ning võimalusi. Kui pliidil veel ei ole soemüüri, siis võiks mõelda selle lisamisele köögi ja vannitoa vahelise seina asemele.

Tsiteeri

knygos 07.03.2024 15:00

Müüa kasutatud raamatud!
Ettevõtte rõõmuks ja klientide rõõmuks pakume kvaliteetsete kasutatud raamatute ostmist soodsa hinnaga. Meie sortimendist leiate laia valiku eri žanrite kirjandust alates klassikalistest väärtustest kuni uusimate bestselleriteni. Kõik meie raamatud on hästi hooldatud ja valmis uutele lugejatele või kogujatele. Külastage meie poodi ja avastage meie kasutatud raamatutest oma uus lugemisrõõm! https://knygospigiau.lt

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.