KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Soovitusi, kes tahaks?

viktoria 12.06.2012 16:25

Tere!

Sooviks teada, ehk oskate juhendada kellele/ kelle kaudu võiks müüa funk stiilis peegellaua ja öökapikese- päris jäätise raha eest ei raatsi ära anda, kuid mingit varandust ka nendega kokku ajada pole plaanis. On ka palju palju nõukaaegset mööblit- 2 sektsiooni, 2 diivanit, 2 tugitooli, trümoo, voodipesu jaoks kapp. Samuti on talumehe stiilis laudu (2tk), 3 prandalampi, riidenagisid, heas korras voodi, rebasenahast seinavaip jne millest tahaks vabaneda. Lisasin ka mõne pildi, et tekiks ettekujutus millised esemed ning ehk kergem soovitada.

Juba ette tänades
Viktoria

Tsiteeri

Antiigiveeb 12.06.2012 21:43

Tere,

osta.ee on vast kõige populaarsem.

Tsiteeri

viktoria 12.06.2012 21:45

Üritasin sinna panna, kuid selle peegellaua eest pakuti 25€. Minu nägemuse puhul on seda natuke vähe pakutud. MIllised oleks mõistlikud hinnad, nendele asjadele, nii vilunud silmaga vaadates?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.