KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

aaderdus

Alari 10.10.2013 21:57

kapp on aaderdatud, kuid lakk on mingil põhjusel kobrutama läinud. ei soovi seda lakki tuimalt koos aaderdusega maha kaapida, kuidas peaksin toimina, et aaderdus säiliks? kuidas saaksin pinnalt laki nõnda maha, et ei kahjusta aaderdust?

Tsiteeri

Antiigiveeb 14.10.2013 21:21

Kui olete esimest korda eset restaureerimas arvan, et laki eemaldamine võib olla veidi keerukas. Kui head kätt - miks mitte. Aaderdamine ei ole minu tugevaim külg - annan kontakti, kes tegeleb sellega igapäevaselt. Olesja Jatsuk 55 988 599 olessia77@bk.ru , Oü Ajataju Kerttu Küünarpuu gsm: 56 658 017 info@ajataju.ee. Põhimõte - kas skalpelliga millimeeter haaval lakikiht eemaldada, või teha kompress - pehmendada ainult pealmine lakikiht ja siis see eemaldada (skalpell, pahtlilabidas)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.