OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: crosstrainer

Epp 21.08.2007 13:32

Crosstrainer Raleigh Cross 9.

Müün (asukoht Tartu) vähekasutatud ja väga heas korras crosstraineri. Mugav kodune treeningseade kogu kehale, kus treeningu alguses on võimalus valida 10 treeningprogrammi ja/või 16 tugevus-astme vahel. Lühidalt tähendab see seda, et kui oled valinud treeningprogrammi, siis masin teatud km läbides muudab ise raskusastet kas tugevamaks või nõrgemaks. Vastavalt, kas oled valinud jooksmise-kõndimise nt mägisel maal, lausmaal jne. Lisaks on käte-jalgade töö intensiivistamiseks võimalus valida 3 raskusastme vahel, ehk kui palju jalad-käed tööd teevad, kui suuri-väikesi ringe liikumise ajal teevad. Väga stabiilne ja hea treeningseade!

Tehnilised andmed: magnettakistus; 16-astmeline mõõturijuhitud takistuse seadmine. Töötab võrgutoitel või patareiga, kaasas võrguadapter. 10 treeningprogrammi + maksimaalse pulsisagedusega suhestatud treening. Hooratta kaal 8 kg. Pulsisageduse mõõtmine peopesaanduritega. Raam pulbervärvitud terastorust. Ees teisaldusrullikud. Taga kõrgusregulaator. Kaheosaline vedelkristallnäidik. Mõõturi funktsioonid: aeg, kiirus, vahemaa/teepikkus, energiakulu, pulsisagedus, taastumispulss, toatemperatuur, kell, kalender. Mõõtmed (p * l * k) 160,5 * 82 * 163 cm; kaal 47 kg.

Ise maksin 6439, müün 5000. Kellel huvi, saan pildi saata mailile.


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.