OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: Fellini disainmööbel

Liisa 11.04.2008 19:24

Fellini kollektsiooni loojad on Eesti Disainerite Liitu kuuluvad noored disainerid Sixten Heidmets ja Sirli Põllumäe, kes muudavad oma looduga argipäeva helgemaks.

Fellin kannab endas mõtet, et asjad meie ümber peaksid aitama elada, mitte dikteerima elu. Sellest tiivustatuna on disainis kasutatud elemente, mis võimaldavad toodete väljanägemist kergest muuta ja hõlpsasti ruumis paigutada. Nii kannabki Fellin endas nooruslikku funktsionalistlikku sõnumit. Lisaks loob naturaalsete materjalide kasutamine ausa ning tugeva mulje. Meie esemete disainieripäraks on selge idee ja vorm arusaadavas ning inimsõbralikus teostuses.

Fellin sobib kodudesse, kus asjad ei domineeri inimese üle, vaid võimaldavad oma noorhingelisel omanikul vabalt ja huvitavalt elada.

Tooted on müügil:
WWW.SHOPPING.EE/DEFFUU :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.