OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: Pikendatav voodi

www.beebipood.ee 30.04.2008 10:44

Lihtsa, kuid väga tabava ja kena disainiga pikendatavad lastevoodid. Disainerid on kujundanud
voodi nii, et see sobiks hästi erineva interjööriga lastetubadesse. Samas on pandud palju rõhku ka voodi turvalisusele, et voodit saaks kasutada ka päris väikesed põnnid. Tootel on mõlemal pool piisavalt kõrged turvapiirded, et laps ennast öösel voodist maha ei keera ja ennast ei vigasta. Samuti vastavad kõik detailide vahed EN lastekaupade turvanõuetele. St., et ei juhtu seda, et näiteks lapse käsi võiks detailide vahele kinni jääda. Voodi on viimistletud lapse tervisele ohutu naturaalse lakiga.
Toodet saab tellida komplektis voodi, maddrats + mahukas pesu või mänguasjakast või ka kõiki tooteid eraldi. Seda toodet iseloomustab veel väga kõrge kvaliteet.
Tooteid saab tellida : www.beebipood.ee
Tootele saab taotleda ka JÄRELMAKSU !
Aus kaup Eestimaiselt tootjalt. Toote eest saab TASUDA KA PÄRAST kauba tarnimist, mis võiks olla veel suurepärasem ? Ostes meilt tooteid, toetad Eesti riiki ja majandust, lisaks annad just sina seeläbi tööd Eesti , mitte Poola inimestele. Kõik riigimaksud tasutud !
Komplektil on hetkel SOODUSPAKKUMINE, mis on sama toote parim hind Eestis.
Meeldivat otsustamist soovides
Tel: 5 300 8000
Lugupidamisega
Beebipood.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.