OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: Diivanid

Martin 10.09.2008 13:18

Eesti suurimaid pehmemööblitootjaid müüb veel viimased diivanid ja tugitoolid laost tühjaks, veelgi odavamate hindadega! Vaata lisa: www.fleming.ee/laomyyk/

AS Fleming on Eesti suurimaid ja edukamaid pehme mööbli tootjaid. Meie kaasaegsed tehased asuvad Tallinnas, Leedus ja Poolas ning turgudeks on põhiliselt Euroopa Liidu riigid. Äripäeva poolt koostatud Eesti edukamate ettevõtete edetabelis on AS Fleming nimetatud Eesti edukaimaks mööblitootjaks. Tallinnas on lisaks tootmisüksusele ka ladu, tootearendus ja klienditeenindus. Veel üksikud allesjäänud mudelid, anname ära eriti odavalt. Vaata veebist, helista 6274237 ja uuri, kas on alles ning lepi kokku aeg, mil saad diivanit vaatama tulla.

Kontakt:
martin@fleming.ee
tel 6274237
www.fleming.ee/laomyyk

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.