OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

VANNIDE RESTAUREERIMINE,TAASTAMINE

Ehitus1000 09.06.2010 20:56

Uus meetod " Akrüül vooderdis" võimaldab vanni uuendada kliendil kodus ilma vanni eemaldamata.Vedel kahekomponentne akrüül valatakse vanni.Uus- Lääne tehnoloogia võimaldab vanast vannist saada uue ja vastupidava, ning sama ilusa vanni nagu poe lettidel on uued akrüülvannid.
Vanni võib kasutada juba ühe päeva möödudes. Peale vulkaniseerimist on vannil väga hea vastupidavus hõõrumisele, pesuainetele ja kriimustustele. Akrüüli paigaldus koos vanni puhastus ja eeltöödega võtab aega 3-4 tundi. Püsivus hõlmab vähemalt 15-20 aastat.
Sanitaarsel akrüülil mis on spetsiaalselt välja töödeldud, ja tal on mitmeid häid funktsioone;
- väga hügieeniline, (sellel pinnal on ebasoodsad tingimused bakterite tekkeks ja paljunemiseks ).
- tänu painduvale struktuurile muutub vann vastupidavaks löökidele ning vanni ei teki pragusid ega eemaldu tükke.
- akrüül omab veel soojusisolatsioonseid omadusi ning tänu sellele jahtub vesi vannis 1 kraadi 30 minuti jooksul, mis tähendab, et vesi jahtub akrüüliga kaetud vannis 6 korda aeglasemalt kui malm vannis.
- sanuti on selle vanni hooldamine väga lihtne- ainult loputada regulaarselt sooja seebiveega või mõne muu neutraalse pesuvahendiga. Ning ei reageeri akrüül kodutehnika värvidega ,tõrjub eemale mustust, ei ima endasse roostet. Minimaalne vastupidavus- 15 aastat. HIND; 2000,-

Samuti pakume veel kahte teenust -vanni emailimine , vastupidavus3 a hind 1000,-
Ja uut akrüülvanni teie vanasse vanni , hind 2600,-
Ning veel pakume vanade metall valamute taastust, hind vastavalt valamu mõõtudele.
INFOT SAAB TEL.53850113
VÕI http://le.at.ua
VÕI MEIE KODULEHELT; http://le.at.ua/[[/b]

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.