OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: Looduslikud tervise-ja ilutooted aloe veralt(Forever Living Productsi tooted)!!Uuri kindlasti!!

W 05.08.2010 08:49

Müün aloe vera tooteid.
Valikusse kuulub:
*aloe vera mahlad
*mesilastooted
*vitamiinid ja mineraalained
*personaalhooldus
*nahahooldus
*sonya color collectoin ehk kosmeetika
*kaalulangetamine

Aaloe on sajandeid olnud paljudes tsivilisatsioonides hinnatud oma raviomaduste poolest. Aaloe imepärastes lehtedes on üle 75 toitaine ning üle 200 muu kasuliku ühendi, sealhulgas 20 mineraali, 18 aminohapet ja 12 vitamiini.Aaloe hävitab baktereid,viiruseid,seeni,pärmirakke ning vähendab põletikuvõimalusi.

Kõik mesilastooted on looduslikud, toitaineterikkad,annavad energiat ja vastupidavust.Aitavad võidelda stressi vastu.

Nahk on esimene kaitsebarjäär meie igapäevases võitluses õhusaaste ja muu keskkonnas varitseva ohu eest, sellepärast tuleb seda hoolikalt kaitsta, tugevdada ning selle elujõulisust taastada. Kahjustatud naha rahustamiseks traditsiooniliselt kasutatav Aloe Vera sobib selliseks kaitseks ideaalselt.

See rikkalik personaalhooldussari, mis pakub kõike geelidest ja ihu-piimadest šampoonide ja nahapuhastusvahenditeni, annab teile suurepärase väljanägemise ja hea enesetunde!

Kõik tooted kvaliteetsed ja suur valik.Nii et igaüks leiab kindlasti ka endale midagi.

Võta julgelt ühendust!!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.