OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: Stepper

Liis 25.09.2011 16:13

Müüa vähekasutatud stepper! Tahad soodsalt vormi või lihtsalt teleka ees ennast liigutada? Siis on see just sinu jaoks mõeldud. Imelihtne kasutada nii noortele kui ka vanematele inimestele. Stepper võtab vähe ruumi ja vajadusel on seda väga lihtne kokku panna. Kaalu poolest kerge. Kaasas on kaitsematt, et vältida jälgi vaibal või põrandal.
Stepperil on ka näidik: automaatne andmete vaheldumine näidikul, mis võimaldab treeningu ajal mõõtmistulemusi kontrollida.Näidik näitab treeningu kestvust, sammude arvu, kuvab ka sammude koguarvu ning ligikaudset energiakulu kalorites.
Stepper asub Tallinnas. hind kõigest 32 EUR!
Kui oled huvitatud, siis anna julgelt teada.

Tsiteeri

Margot 26.09.2011 18:00

Kas raskusastet saab ka muuta?

Tsiteeri

Liis 27.09.2011 21:10

Sellel otseselt mingit nuppu pole, kust keerates raskemaks läheb, kuid mingil määral saab trosse pingutada, et koormus suurem oleks.

Tsiteeri

Margot 28.09.2011 22:05

Ehk lähebki tehinguks. Kirjuta gritu9@hot.ee, teeme kaupa.

Tsiteeri

Liis 02.10.2011 12:36

Vabandust, et nii hilja vastan, kuid olen korduvalt teie poolt antud emaili aadressile kirjutada üritanud, tulutult. maili aadressis on viga sees vms.
Igastahes asub stepper põhja Tallinnas, Stroomi ranna lähedal. Originaalpakendit ei ole enam, kuid seda pole raske transportida.
Kui huvi on, kirjuta laht30@hot.ee :), saab täpsemalt kokku leppida

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.