OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: StoneREX Hobby Plank, fassaadiplaat kui puitlaudis

TASOSTAR-Kaubandus 12.06.2014 13:40

StoneREX fassaadiplaadid, Hobby Plank fassaadiplaat kui puitlaudis

Puidu struktuuriga StoneREX fassaadiplaat!
StoneREX Hobby Plank on parim lahendus fassaadile, kui soovitakse saada loomuliku puitfassaadi välimust, kuid vältida puidu puuduseid. StoneREX Hobby Plank plaadid on puidu struktuuriga tsementlaastplaadid, mis ei karda mädanikke, on kergelt puhastatavad, kauakestvad ja tulekindlad (A). Paigaldusviis tagab fassaadi tuulutatuse, mis on parim valik energiasäästliku fassaadi ehitamiseks põhjamaisesse kliimasse.

StoneREX plaatidega kaetud pinnad püsivad aastakümneid ilusad ja värsked, sest plaadid taluvad väga hästi päikesekiirgust, tuult, sademeid ja suuri temperatuurikõikumisi. Plaatidel on 15 aastane garantii, kuid esimesed plaadid on paigaldatud välisfassaadile üle 30 aasta tagasi ja need on säilinud täiesti tervetena.

Hobby Plank plaadid sobivad uue fassaadi ehitamiseks või vana fassaadi renoveerimiseks ja plaate on lihtne paigaldada - plaadid paigaldatakse ülekattega. Nii on kõik kinnitused varjatud ning puudub horisontaalne vuuk.

Hobby Plank plaadid on saadaval paksusega 10 ja 12 mm. Plaatide standardmõõdud on 240x1670 mm. Fassaadi värvi saab valida kasutades RAL, NCS või Tikkurila värvikaarte.
Eksklusiivse viimistlusega plaatide värvkattel on 10 aastane garantii!


Ehitusmaterjalide jae ja projektimüük, ning hulgikaubandus. Erinevate toodete turundamine Eestis.
TASOSTAR-Kaubandus
Rävala pst. 8. Tallinn.
tel: 53090029
andres@buildingmaterial.ee
www.buildingmaterial.ee

Müügil erinevad ehitusmaterjalid soodsate hindadega:
ehitusplokid, kuivsegud, soojustusmaterjalid, ehitusplaadid, liimpuit-tooted, PVC aknad uksed aknalauad ja garaaziväravad.


Sooduspakkumised:
ROCLITE vaheseinaplokk 150x300x600SP hinnaga 1,70 EUR/tk.
ROCLITE müüriplokk 200x300x600S hinnaga 2,19 EUR/tk.
Benders tooted -15%, katusekivid, teekattekivid, moodulkorstnad.
StoneREX Kivipuruplaati hinnaga 15 €/m². StoneREX Sokkel 13,50 €/m².
Vajad plaati hallituse vastu, mis ei põle (A1; EI-60) vaata www.magrock.eu
EPS60 Fassaad 29.-eur; EPS80 33,50eur; EPS100 38.-eur pakk (0,6m3).

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.