OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

PUITSEIN NATURAALSEST PUIDUST DEKORATIIVSED SEINAPANEELID

Puitsein.ee 20.02.2016 11:53

WWW.PUITSEIN.EE
Meie tootevalikus on dekoratiivsed
naturaalsest puidust seinapaneelid.
Seinapaneelid toovad esile puidule omase loodusliku ilu ja soojuse. Paneelide tootmisel kasutatav tehnoloogia ja materjalid on loodussäästlikud ja keskkonnasõbralikud. Puidust seinapaneelid väljendavad looduslikkust ning loovad ruumis positiivse õhkkonna. Paneele kasutades ruumi seina katmisel summutavad need müra ning vähendavad ruumis kaja. Ainulaadsed puidust seinapaneelid pakuvad erinevaid lahendusi sisekujunduse valdkonnas. Puitpaneelid sobivad eramute, korterite, hotellide, restoranide, kontorite ja teiste ruumide seinade katmiseks. Paneelid sobivad ka köögitasapindade taustaks. Peneele saab kasutada nii tervete seinte katmiseks kui ka dekoratiivse elemendina sobitada seina.
Puit igasse interjööri
Puit sobib nii magamistuppa, kööki kui ka igale poole mujale ning naturaalset puitu kasutatakse interjööris võimalikult palju, et saavutada hea atmosfääriga ruum. Vaata rohkem pilte meie seinapaneelidega kaetud hubastest interjööridest.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.