OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: seinariiul

Anita 06.10.2023 08:54

Müüa väike, kerge seinariiul.
Naturaalse viimistlusega täismännipuidust riiul, valge ja türkiissinise lakiga MDF detail. Veebaasil värv - sobib ka väikelaste tubadesse.
Laius 60cm, sügavus 16cm, kõrgus 25cm. Seinakinnitusdetailid kaasas.
Hind 25.-

Tsiteeri

luomet 07.03.2024 11:44

Koerte maiused – lemmikloomasõpradele, kes tõesti ostavad!

Kas soovite pakkuda oma neljajalgsetele sõpradele eksklusiivseid maiustusi, mis mitte ainult ei erguta nende maitsemeeli, vaid pakuvad ka naudingut iga kord, kui neid premeerite? Meie, [ettevõtte nimi], pakume laia valikut koeramaiustusi, mis on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest, edendame tervislikku eluviisi ja tagame teie lemmikloomale täisväärtusliku toitumise.

Meie maiuspalade hulka kuuluvad:

Valmistatud looduslikest koostisosadest ilma kunstlike lisandite või säilitusaineteta.
Erinevad maitsed ja kujundid vastavalt teie koera maitsele ja vajadustele.
Toetab koera hammaste ja igemete tervist.
Sobib suurepäraselt preemiaks hea käitumise eest või lihtsalt maiuspalaks teie koerale.
Ärge unustage vaadata meie uusimaid pakkumisi ja spetsiaalseid tarvikuid, mis aitavad teie koeral end eriti hellitatuna tunda. Telli juba täna ja koge, kuidas meie maiused võivad teie koera päeva veidi maitsvamaks muuta!
https://lulomet.lt/skanestai-sunims/

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.