Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Praktilised ja kaunid pappkarbid ning pappkohvrid

Lapsi kasvatades kogeme sageli, et kodus kasvavad ka asjade kuhjad - on selleks siis mänguasjad või riided, vajame me nende hoiustamiseks mõistlikku ja head lahendust.

Kõikvõimalikud pisemad mänguasjad, legod, pusled, petshopid, meisterdamise asjad või sukapüksid, sokid, kindad, sallid ja mütsid - seda kõike on piisavalt palju, et võtta kasutusele näiteks pappkarbid.

Tänu mitmekülgsele värvivalikule sobituvad sellised ilusad pappkarbid igasse inerjööri, sulandudes toa sisekujundusega või andes ruumile hoopis huvitavat aktsenti.

Tüdrukutel meeldib kindlasti oma ehteid, mänguasju või nukuriideid hoida ilusates roosades või punastes valgete täppidega ümarates karpides.


Legod, pusled, konstruktorid jm poiste maailma kuuluv sobib samuti pappkarpidesse või -kohvritesse, mida on mõnus ka sõpradele või vanavanematele külla minnes kaasa võtta.


Ka paljud naised on valinud kauni pappkarbi just oma aksessuaaride (sallide, ehete, sukkade, hügeenitarvete jmt) ning käsitööasjade hoidmiseks. Samuti soovivad mitmed emad oma laste armsamaid beebiriideid mälestuseks alles hoida, milleks jällegi vahvad karbid ideaalselt sobivad.


Loomulikult võib pappkarpe kasutada ka kingipakendina - olgu selleks siis kas katsikukink (näiteks kübarakarbitäis mähkmeid) või tore kingitus mõneks muuks tähtpäevaks. Ilus ja kvaliteetne pappkohver on ise juba suurepärane kingitus, mis pakud saajale kindasti rõõmu ja leiab kasutust.

Karbid on valmistatud loodussõbralikest materjalidest: kvaliteetsest tugevast ja vastupidavast papist ning neid on erinevas suuruses ja vormis.



Lisaks varasemale sortimendile on nüüd valikus õrnroosad, hallid ja punased valgete täppidega karbid.

Uuenenud pappkarpide ja -kohvrite valikuga saab tutvuda Byhand kaupluses või tellida veebipoest

ByHandi kauplus on avatud, Vabriku 6, Tallinn
E-N kell 12.00-18.00
Kaupluses on maksevõimaluseks sularaha!

Sisestatud: 03.10.2012

Sildid:

lastaasjad karbid

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki