Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Mida kivivanni valides silmas pidada?

Pole midagi mõnusamat kui vabaneda argipäeva pingetest soojas vannis lõõgastudes. Oma voolujoonelisuse ja kumerate vormide tõttu sümboliseervad vannid meile naiselikkust. Nii nagu naiste puhul hindame lisaks välisele ilule ka sisemist, nii tasub ka vanni valides lisaks välimusele silmas pidada teisi vanni eluiga mõjutavaid omadusi.


Kui akrüülvannide tootjaid on Eestis mitmeid, siis kivimassvanne toodab siin ainsana Balteco. Käsitööna valmivad loodusest inspireeritud elegantse disainiga kivivannid lihvitakse ja viimistletakse käsitsi.

Balteco Xonyx kivivanni tootmine sarnaneb keraamilise eseme loomisega. Kivivanni lähtekomponendid segatakse omavahel. Seejärel eraldatakse segust vaakumi abil õhk, et vältida õhumullide teket. Segu valatakse valuvormi, kus see tahestub ning materjal saab oma mehaanilise tugevuse. Nii nagu iga keraamikatoode vajab ka Balteco kivimassvann ahjusoojust, mille abil muutub vann vastupidavaks.


Maailmas on sarnaseid kivimassvannide tootjaid teisigi. Kuigi välimuse järgi tunduvad erinevate tootjate kivivannid sarnased, peitub erineva hinnataseme taga sageli teistsugune sisu. Miks eelistada Balteco Xonyx kivivanni?

Lihtsalt paigaldatavBalteco Xonyx kivivannid on paigaldatud korrosioonikindlale alumiiniumraamile, mis muudab paigaldamise lihtsaks ning tagab toote stabiilsuse vannitoas.

Soe ja siidine pindXonyx´i materjal on hea soojusisolaator, mis muudab vanni katsudes mõnusalt soojaks. Pinnaviimistlus on siidine, pakkudes täisväärtusliku vanninaudingu. Lisaks on vannil säravvalge välimus.

Materjali pikk eluiga - Xonyx on vastupidav välistele keskkonnamõjudele. Teda ei kahjusta UV-kiirgus, vesi ega kemikaalid. Kivile sarnased omadused nagu tugevus ja kulumiskindlus muudavad kivivannid kauakestvaks.

KeskkonnasõbralikXonixi kivimassist materjali pikk eluiga ja vastupidav klassikaline disain muudab tooted keskkonnasõbralikuks ja loob kõrge tarbimisväärtuse. Xonyx kivivanni välimust on võimalik värskendada ning pisivigasid parandada. Samuti on võimalik vanni taaskasutada uue materjali tootmiseks.

Toodete massiivsusBalteco Xonyx kivivannid on loodud homogeensest materjalist, millel puudub dekoorikiht. Seega on välistatud pinnakihi kulumine ja erinevate kihtide delamineerumine.

Balteco kivivann Verno

Balteco kivivann Verno

Balteco kivivann Dune

Balteco kivivann Dune

Sisestatud: 04.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki