Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Nööbel külastas Milano sisustusmessi

Milano sisustusmessi üks osa on Euro Cucina - 26 000 ruutmeetril laiuv köögimööbli maailm, 160 väljapanekuga köögimööbli ja –tehnika tipptegijatelt. Just seda vajasimegi, jättes tähelepanuta kõik muu.
Me ei peatu lähemalt tipptehnoloogiatel, uutel imematerjalidel või “hulludel” itaalia disainidel –
Nööbel otsis trende, mis järgmistel aastatel köögimööbli disaini suunavad ja läbi väikese muganduse ka meil rakenduse leiavad.





Meil enim levinud 3-4cm paksu tööpinda leida polnud sisuliselt võimalik, tööpinnad muutuvad väga õhukesteks, ekstreemsemal juhul suisa 3mm paksusteks. Peamised tööpindade materjalid on komposiitmaterjalid. Roostevaba leiab aina enam tee kodukööki



Väga palju kasutatakse 45 kraadise nurga all kokkuviimisi. Vaikselt märkame seda trendi ka koduturul. Tootmisele ja materjalidele on see väljakutse aga lõpptulemus see-eest puhas.



Kappide sisu ja tehnika peidetakse suurte liuguste taha. Trend mida kohtab ka siin, aga kuna nõuab suurt köögipinda, siis piiratud arvul. Silmale ilus vaadata, aga tekitab lisatoiminguid.



Uksed tuuakse tööpinnaga tasa või suisa ettepoole. Praktilisuse kohapealt tekitab taaskord küsimusi, aga visuaalselt loob täiesti uue ilme.



Lihtsalt teostatav trend, mis lisab kööki kodusust ja väljendub maitseelamustes. Kokasaadetest tuttav kooslus, mis nõuab aega, aga pakub palju lisaväärtust.




Massiivsed aga õhulised riiulid terve seina ulatuses. Nõuab perenaiselt korda ja aega, end on silmale ilus vaadata, mahutab palju ja annab hea ülevaate.


Sakslate Bora on pööranud peapeale meie arusaama õhupuhastajatest. Nad on töötanud välja tehnoloogia, mis asetab õhupuhastaja pliidiplaadiga samale tasapinnale, kuid lubavad seejuures efektiivsuseks 100% (klassikalise seinaõhupuhastaja efektiivsus on ca 60%).
Lisainfot Bora toodetest leiate siit >>>

NB! Bora tooteid saab näha ka Tallinnas, messil Interjöör 2014, 25.-27. aprill Eesti Näituste messikeskuses.




Nööbel'i lemmikstend kuulus sel korral Team7-le. Tegu on Austria firmaga, kes paneb palju rõhku naturaalsusele. See pole pelgalt PR teemalt “me hoolime loodusest” vaid see on sisuline valik alates puust metsas kuni viimistlusmaterjalideni. Käsikäes kvaliteetse ja eksponeeritud puutööga tundub see kõik nii päris kui üks mööbel olla saab. Pähkel, mida meist paljud ei suuda värske ilmega vaadata, võidab õlitatult ja hoolikalt valitutud puusüü tõttu mitmed südamed.
Tutvu netis Team7 toodetega siin >>>

Sisestatud: 23.04.2014