Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Kevadised muudatused interjööris tammepuidust lillekastidega

Igasugusest interjöörist on aja jooksul võimalik tüdineda. Ükskõik kuidas me mööblit ja muid detaile ruumis ringi ei paiguta, võib see aastatega siiski ammenduda. Lisaks sellele on meisse justkui programmeeritud järjepidev soov ikka midagi välja vahetada ja parendada.


Üldjuhul on tervet interjööri välja vahetada kallis, keeruline ja ajamahukas. Mida siis teha sellises olukorras?
Võib näiteks muuta ruumi "aktsenti", jättes alles kõige "kallimad", armsamad mööblidetailid, ning lisada neile uut väärtust, milleks võib olla näiteks tekstiil, pildid, maalid seintel jmt.


Samuti saab avaruse effekti suurendamiseks lisada rohelisi taimi, mis tõstavad alati meeleolu ja värskendavad interjööri juba oma värviga. Nende mitmekesisus võimaldab valida väga erinevaid lahendusi.
Isegi siis, kui Teil pole soovi või aega taimede eest hoolitseda, võib alati valida kunstliku puu või lille. Tänu kaasaegsele tootmistehnoloogiale on neid päris taimedest sageli raske eristada.


Ettevõte Stragendo muudab teie interjööri värskendamise lihtsamaks. Hiljuti hakkas ta pakkuma erinevaid tammepuidust lillekaste. Kõik mudelid on skandinaavialikult lihtsa disainiga ja tammele iseloomuliku tekstuuriga "mustriga".


Esimeses tooteseerias on 6 mudelit, kõiki mudeleid on võimlik saada kolmes värvitoonis: naturaalne tamm, merevaik ja wenge. Selline valik võimaldab valida teile kõige sobivama lillekasti.


Puidust lillekastidel on rida eeliseid plastkastide ees. Sarnase hinnaklassi juures mõjuvad naturaalpuidust lillekastid interjööris kohe, ning peavad kaua vastu.


Neid lillekaste leiate Tallinas Hansaplant kauplustest (kõik mudelid), Eesti Disaini Majas (ainult mudelid aknalauale). Samuti võite tulla Stragendo lattu (Suur Sõjamäe põik 9).

Täpsemalt saate vaadata kodulehelt Handywood.eu

Sisestatud: 15.05.2014

Stragendo ehitus- ja mööblipuit

Tel:
5556 0034, 5566 6158, 621 0935
Aadress:
Suur-Sõjamäe põik 9, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki