Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Kuidas ehitada kodust korvpalli- või spordiplatsi

Rootsis, Eklandas elav endine korvpallur Michael Rosengren kirjutas, kuidas sai teoks tema ammune unistus kodusest spordiplatsist:
"Idee ja unistus oma korvpalliväljakust küpses ajusopis juba aastaid. Nüüd on peres kaks poissi, 13- ja 14-aastane, kes mõlemad tegelevad aktiivselt erinevate spordialadega. Seetõttu saigi idee konkreetsema vormi ja otsustasime midagi reaalset ette võtta. Meil on üsna suur aed, mis tähendas, et saime teha suurema platsi, kus võib harrastada erinevaid tegevusi ja kus poisid saavad kohtuda oma sõpradega.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Asi, mida tahtsime, oli:
* plats, mis oleks piisavalt suur ja multifunktsionaalne
* aluspind peab olema piisavalt hea, et saaks trenni teha ka päriselt, mitte ainult mängida
* sellel peavad olema õiged põrkeomadused
* nii vähe hooldust kui võimalik
* peab säilitama oma omadusi pikka aega
* peab olema võimalikult lihtsalt paigaldatav
* peab hea välja nägema (võib arvata, et see oli isegi kõige olulisem)."

Kokkuvõtlikult võib öelda, et pärast põhjalikke uuringuid netiavarustes avastas Michael Rosengren Bergo Multisport katte ning Bergo spetsialistide antud nõu abil valmiski unistuste spordiplats.

Michael Rosengren kokkuvõte:
"Plats on valmis ja terve pere kasutab seda igapäevaselt. Selle asemel, et arvutis istuda, on kuttidel iga päev sõbrad külas, et mängida korvpalli või togida jalgpalli. Väljak on kohtumispaigaks isegi siis, kui sport pole eesmärgiks. 
Põrand toimib suurepäraselt ja selle põrkeomadused on sama head kui siseväljakutel. Üllatas kõige rohkem, et põranda hõõrdeomadused on fantastilised - kartsin, et see võib olla libe. Aga kõige muljetavaldavam on selle välimus - põrand näeb oluliselt parem välja kui ootasin. Liialdamata võin öelda, et alustades olid mu nõudmised ambitsioonikad, kuid Bergo Multisport sai nende kõigiga edukalt hakkama."

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee


Bergo Multisport kohta leiate rohkem infot Floorin kodulehelt või tehase kodulehelt!

Sisestatud: 10.08.2014

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki