Huvitavad tooted

Täiesti uudne klopper-tolmuimeja Raycop'lt

Tolmuimeja on mõeldud voodite, madratsite, diivanite, toolide, voodipesu, patjade, kardinate ja muude kangaste süvapuhastamiseks ja steriliseerimiseks.

Briti Allergialiidu (British Allergy Foundation) sõltumatute testide kohaselt on firma Raycop klopper-tolmuimejad osutunud väga tõhusaks abiliseks allergikutele. Seadmed hävitavad 99% bakteritest ning eemaldavad 94% tolmulestadest. Seade on varustatud UV –lambiga, mille kiirgus on võimeline juba 2 sekundilise kokkupuute tagajärjel hävitama ka gripiviirust.

Toodetel on patenteeritud kolmeastmeline puhastussüsteem:


1) esmalt klopitakse vibratsiooniga tolmulestad ja muud allergeenid kangast välja,
2) järgnevalt steriliseeritakse pind UV lambi abil, hävitades viirused ja bakterid,
3) lõpuks eemaldatakse võimsa vaakummootori abil tolm ja muud jäägid. Seadme filter tagab tolmuimejast väljuva õhu puhtuse.


Raycop tolmuimejad on tunnustatud Briti Allergialiidu kvaliteedimärgisega - British Allergy Foundation Seal of Approval.

Jules Payne (Allergy UK) kommenteerib: " Suurbritannia Allergialiidul on väga hea meel anda toodetele oma heakskiit, sest Raycop'i puhul on teaduslikult tõestatud, et see vähendab oluliselt baktereid ja tolmulesti voodis."

Ka Eestis on Raycop klopper-tolmuimejaid testitud ja tulemused on väga positiivsed
Testija arvamus oli selline:
"Alustades tolmulesta imejaga voodimadratsi puhastamist, kadus mu lapse jalgadelt allergiast põhjustatud sügelev lööve mõne päevaga. Filtrisse kogunenud tolmukogus oli väga suur ja veenis, et masin tolmulestasid tõepoolest imeb. Pärast seda olen masinat kasutanud regulaarselt ja lapse nahk on püsinud korras. Puhastan madratsit, vaipasid ja pehmet mööblit. Masin on väike, lihtne ja mugav käsitseda. Kuigi kasutan allergia kontrolli all hoidmiseks paralleelselt ka teisi meetodeid nagu linade ja muu tekstiili sage pesemine, annab masinasse kogunev nähtav tolm kindla tunde, et saan tolmulestade hävitamiseks teha maksimumi."


Loodame, et see uus tolmuimeja aitab hoida Teie kodud puhtamana
ja leevendab allergikute probleeme.

Sisestatud: 11.10.2012