Huvitavad tooted

Praktilised ja targad abimehed köögis

Kööki planeerides, tuleb kindlasti ka läbi mõelda vajadused ja soovid, mil moel peavad kapid, riiulid ja sahtlid välja nägema ja olema varustatud seestpoolt, et sinna võimalikult hästi paigutada kõik vajalik.

Köögimööbli olulisim funktsionaalsuse ja pikaealisuse tagaja on furnituur. Mida paremini läbi mõeldud ning kvaliteetsema tootja tooteid on kasutatud, seda mugavam on toimetada ning seda kauem kestab ka köögimööbel. Sõna furnituur kasutatakse mööblitööstuses kinnitusvahendite, kaunistuste ja muude abivahendite üldnimetusena, furnituuri hulka kuuluvad näiteks mööbli käepidemed, kapiukse hinged, sulgurid, sahtli küljed ja liugurid.

Kui olete otsustanud tellida uue köögimööbli, siis on hea teada, millised on erinevad kaasaegse köögimööbli furnituurid ning mida köögimööbli valmistajalt omalt poolt küsida.
Või kui soovite täiendada oma olemasolevat köögimööblit, lisades kappidesse, sahtlitess erinevaid korve, sahtleid ja muid furnituure, siis on all olevad teadmised Teile kindlasti kasulikud.

Tutvustame praktilisi abimehi, mis aitavad muuta köögi hästi toimivaks ja mugavaks.

Cargo on väga mugav võimalus, et võimalikult efektiivselt ja mugavalt paigutada köögis toiduaineid või köögitarvikuid kappidesse.


Cargo laiused algavad 150mm kuni 600mm ja minimaalne kapi kõrgus on 540mm.
Kõrgetel Cargodel 300mm ja 400mm laiad ning kuni 2300mm kõrged cargosüsteemid.


"Swing" tüüpi cargosüsteemi cargoriiul keerab ennast kapist välja tõmmates nähtavaks, lihtsustades oluliselt vajalike tarvete kappi paigutamist ja sealt kätte saamist ning kõigest kapis paiknevast on ka hea ülevaade.

Lisaks muudavad köögi mugavamaks ka erinevad korvriiulid, pudelite ja küpsetuspanni hoidja, kui ka käterätihoidjad.



Värvidest võimalik valida kolme tooni vahel: valge, hall, kroom.
Eriti mugavaks muudavad teie elu köögis elektrilise avamise ja sulgemisega süsteemid.


Köögikarussellid võimaldavad suurepäraselt kasutada ära just köögimööbli nurkades asuvat kapiruumi ning tagavad hea juurdepääsu kõigele kapis paiknevale.

All olevad pildid annavad hea ülevaate nende kasutusvõimalustest ja - mugavusest.








Erinevad sisejaotus süsteemid aitavad Teil köögisahtleid paremini organiseerida.
Potid ja kaaned on lahutatud ristijaotusega ja isegi toidu valmistamise riistad on ladustatud just sinna, kus neid on vaja. See võimaldab kiiret ja lihtsat juurdepääsu.


Söögiriistade jaoturite valikuvõimalused algavad standardsetest plastik jagajatest ning saadaval on ka puidust, roostevabast terasest, kui ka targad ümberpaigutamist lubavad sahtlijagajad.
Lisamugavust annab ka sahtli põhja asetatav kummimatt, mis ei lase nõudel libiseda ning teeb kasutamise vaiksemaks.


Kui eelistate ilma käepidemeta mööblit, mida oleks lihtne ja mugav avada, siis TIP-ON on mehhaaniline avamisabisüsteem käepidemeta esipaneelidele.
TIP-ONi ehk mehaanilise avamissüsteemi abil avanevad tandem-sahtlid ja kõrge esipaneeliga sahtlid vaid kerge puudutusega. See funktsioon kujutab endast optimaalset täiendust tandem-rullikusüsteemi sulgkergele jooksule.

Vaata ka videot hästi läbimõeldud ja kvaliteetse furnituuriga köögist:


Sisestatud: 27.12.2012