Huvitavad tooted

Latte macchiato valmistamine kodus: videojuhend

Alustame algusest: mis on latte macchiato? Kas ja mille võrra erineb ta caffe latte’st, kui üldse? Interneti-ruumi ammendumise hirmus väldime kordamist ja suuname huvilised caffe latte postitust lugema.

Aga teema juurde. Kokaraamatu eeskujul konstanteerime, mida alustuseks vaja on. Meie kasutasime latte macchiato valmistamisel Aeropressi (1 tükk), JURA piimavahustuskannu (1 tükk) ja Lavazza Tierra vihmametsasõbralikku kohvi (250-grammine purk, jahvatatud). Lisaks on veel vaja piima, veekeetjat ja paari väiksemat abivahendit: mõõtelusikat, segamispulka ja latte-klaasi. Videoklipi valmistamiseks kasutasime videokaamerat ja peata meest.

Tagantjärele tarkusena võime omalt poolt kinnitada, et õigete abivahendite olemasolul valmib latte macchiato kodustes tingimustes kolme minutiga. Jook on vähemalt sama maitsev kui heas Eesti kohvikus. Ainult natuke parem – ise tehtud, hästi tehtud. Erinevalt koduvideo-saadetest võtame julgelt soovitada: try this at home!



Kui see kõik pakub Sulle huvi, soovid pakkumist või osaleda tootedemonstratsioonil. siis saada päring e-maili aadressile kafo@kafo.ee

Sisestatud: 08.05.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki