Huvitavad tooted

Seinakellad koju ja kontorisse!

Seinakell on asendamatu nii kodus kui kontoris ning lisaks sellele, et kellad on funktsionaalsed on tegemist ka disainielemendiga. Seinakella kasutamine oma kodu või kontori sisustuses annab hea võimaluse lihtsalt ja kergelt lisada ruumi värvi, täiustada sisekujundust või lisada see miski, mis muudab ruumi omanäoliseks.


Ükskõik milline stiil või värvilahendus sul kodus või kontoris on, alati on võimalik leida täiuslik seinakell, mis väljendab sinu kordumatut isikupära. Rest Art sisutuse e-poest leiab suure valiku erinevas stiilis seinakellasid, olgu selleks, siis klassikalises stiilis seinakell või disainseinakell. Pakume suurimat seinakellade valikut Eestis, et sa leiaksid õige seinakella igasse ruumi.


Sa saad näiteks valida klassikalises stiilis seinakella oma elu- või söögituppa, mis annab toale soovitud elegantsuse, lõbusa ja erksavärvilise seinakella kööki või mängutuppa või siis moodsa disainiga seinakella, mis sobib ideaalselt kaasaegse stiiliga kodu igasse tuppa või kontorisse.


Rest Art sisustuse e-poest leiad rohkem kui 150 erinevat seinakella, millest rohkem kui 60 on kohe laos olemas, teiste puhul on tellimise aeg enamasti 2-4 nädalat.

Tutvu meie tootevalikuga SIIN!

Rest Art - ILUS ON ELUS

Sisestatud: 22.08.2013