Huvitavad tooted

Kuidas puhastada ja hooldada nahkmööblit?!

Softcare nahapesemisvahend on spetsiaalselt naha puhastamiseks loodud hooldav pesuvahend See ei kuivata nahka vaid säilitab selle loomuliku elastsuse. Softcare nahapesuvahendiga saab kõrvaldada ka rasked plekid, rasvase mustuse ja koguni ajalehe trükivärvi.


Kuna nahaliike on väga mitmesuguseid, on alati kasulik järele proovida naha pesukindlust mõnes varjatud kohas enne puhastamist. Alati järgi tootja antud juhiseid.. Softcare nahapesuvahend ei sobi veluur- ja nubuknahkadele. Softcare nahapesuvahendiga saab mustuse kõrvaldada ka vahatatud, õlitatud ja töötlemata puidult ja plastmassilt. Võid puhastada ms. plastmassist aiamööbli pinna tahmast.

Softcare nahahooldusvaha säilitab naha pehmuse ja elastsuse. Pinnanahad tuleks töödelda hooldusvahendiga 1-3 korda aastas vastavalt naha kuivamisele ja alati pärast pesemist. Keskküttega ruumides nahk kuivab ja hakkab lõhenema ning seetõttu tuleks seda töödelda regulaarselt hooldava ja pehmendava vahaga. Softcare nahahooldusvaha sisaldab puhtaid looduslikke aineid. Selle õlid ja vahad hooldavad nahka ning hoiavad õiget niiskuse vahekorda. Softcare nahahooldusvaha on turvaline ja seda kulub vähe.


See sobib kõigile loomuliku pinnaga nahkadele. Siiski katseta vahendit alati kõigepealt mõnes varjatud paigas, sest naha töötlemisviisist sõltuvalt selle omadused võivad küllaltki palju varieeruda ja mõned nahaliigid võivad õlide mõjul tumeneda. Järgi alati naha tootja antud hooldusjuhiseid.

Softcare nahakaitsevahend on efektiivne kaitse igasuguse nahasse imenduda võivate mustuse ja vedelike eest. See moodustab kaitsekihi naha kiudude ümber, takistades mustuse imendumist naha sisse. See kaitseb nii märgumise kui ka vesi- ja õlipõhise mustuse eest. Kaitsevahendiga töödeldud nahka on hõlpsam puhastada ja kaitse hoiab ära püsivate plekkide tekkimise naha pinnale. Softcare nahakaitsevahend sobib kõigile nahaliikidele, pinnanahale, veluurile ja nubukile. Softcare kasutamine on praktiliselt ainus võimalik ennetav hooldusviis veluuri ja nubuki jaoks, sest nende puhul ei ole võimalik kasutada vahal või rasval põhinevaid hooldus- või kaitsevahendeid.


Kaitstud nahk tõrjub nii vedelikke kui mustust. Puhastamine on hõlbus ja kaitse takistab naha pinnal püsivate plekkide tekkimist.

Softcare kaitse ei mõjuta naha õhu läbilaskvust, värvi ega muljet katsumisel. Seda saab ohutult kasutada mööblil, käekottidel, nahkrõivastel ning kingadel. Nahakaitsevahend on paigutatud loodussõbralikku, korduvkasutatavasse plastikpudelisse, mis ei sisalda aerosoole.

Sisestatud: 28.01.2014