Huvitavad tooted

Targad lillekastid kaasaegses interjööris

Olenemata, kas elame majas või korteris, ikka soovime enda ümber näha rohelust. Taimede kasvatamisega kaasneb kohustus ja ajakulu, ent aeg on just see, mida meil kiires elutempos napib.
Siin on Sulle lahendus - isekastmissüsteemiga lillekastid ja potid.


Ideede Kummuti tootevalikus on lillekastid, mis sobivad suurepäraselt kaasaegsesse kodusse. Lillekastide välimust saab kerge vaevaga muuta, vahetades poti ääre meelepärasema vastu.

Lisaks sellele, et lillekastid näevad väga head välja, on need ka kasutajasõbralikud.

Lillekastid on varustatud isekastmissüsteemiga, mis tähendab, et lillekasti veepaak täidetakse veega ja taimed hoolitsevad ise kõige muu eest.

Vildist ribad kasti põhjas aitavad vee taime juurteni viia, nii saavad taimed täpselt niipalju vett, kui nad vajavad. Vee taset on lihtne kontrollida tänu integreeritud veetaseme näidikule, mis näitab, millal taim vajab uuesti kastmist. Olenevalt lille suurusest on uue vee lisamine vajalik alles paari-kolme nädala pärast - tõeliselt mugav ja muretu, kas pole?




Tihti arvatakse ekslikult, et lillekastid on sobivad vaid aeda ja rõdule, kuid tegelikkuses sobivad need suurepäraselt tuppa, lisades ka siseruumidesse rohelust ja hubasust. Lisaks kodule on need ka ideaalne lahendus kontoritesse ja muudesse avalikesse kohtadesse.

Ole julge ja kasuta lillekasti ka toas!

Sisestatud: 14.02.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Suveks külma joogi karafin ja mugavad säilituskarbid

Suveks külma joogi karafin ja mugavad säilituskarbid

Suvi on Eestimaal lühike ja seepärast püüame võtta „viimast“. Tuleme sulle appi ja muudame sinu suvised istumised värvikaks ja kokkamise mugavaks. Ideede Kummut pakub sulle selleks jahutusega joogi karafine ja hügieenilisi ja mugavaid säilituskarpe. Jahutusega karafin hoiab kuumal suvepäeval joogid külmana. Samuti on suvel kokkamist palju ja selleks et alles jäänud toit säiliks kauem värskena kasuta Clip & Close säilituskarpe.

vaata kõiki