Huvitavad tooted

Ainulaadsed ja dekoratiivsed taaskasutatud alumiiniumist käsitöönõud Nelinurk netipoes

Nelinurga netipoes on saadaval täiest ainulaadsed ja dekoratiivsed käsitöönõud, mis on valmistatud taaskasutatud alumiiniumist.

Kokku kogutud plekkpurgid on ümbertöödeldud ja tulemuseks on midagi sellist, mis ainuüksi ei paku oma erksavärvilisusega silmailu, vaid omavad ka praktilist väärtust, sest sobivad toidu serveerimiseks. Lisaks sellele on tegemist 100% eetilise tootega ja valmistatud Põhja Indias järgides õiglase kaubanduse põhimõtteid. See tähendab seda, et vähemarenenud maades ei ole harjutud sellise töökultuuriga nagu meie, siin Euroopas.





Õiglane kaubandus tagab meestele ja naistele võrdse töötasu, haigusrahad, puhkusetasud, vabad päevad riiklike pühade ajal, samuti tasustatud puhkepausid töö ajal, töötajate vanuse alampiiri 18 eluaastat. ehk siis kõik selle, mida meie heaoluühiskonna liikmed nii loomulikuks peame. Samuti on tegemist väga keskkonnasõbraliku tootega, sest taaskasutatud alumiiniumi kasutamisel eraldub 90% vähem süsihappegaasi võrreldes tootmisega uuest alumiiniumist.





Nelinurgas on esindatud väga suur valik erineva suuruse, kuju ja värviga taaskasutatud alumiiniumist kausse, taldrikuid, serveerimistarvikuid ja teeküünlaaluseid.

Sisestatud: 22.05.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki