Artiklid ja uudised

Mööbli-, sisearhitektuuri- ja disainimess "Interjöör 2009"

Sisustusweb.ee on esindatud traditsiooniliselt toimuval mööbli-, sisearhitektuuri- ja disainimessil "Interjöör 2009", mis toimub ajavahemikus 17.-19.04.2009.

Toimub ka parima messistendi kujunduse konkurss, esimest korda kuulub autasustamisele ka parima Eesti tootja messistend. Väljapanekuid hindavad Eesti Disainerite Liidu liikmed.

Parima stendi esikolmikule on Sisustusweb.ee pannud välja auhinnad reklaami näol koguväärtuses 40 000 krooni ja parimale Eesti tootjale auhinna väärtuses 20 000 krooni.

Sellel aastal on messil kavas mitmeid põnevaid ruumi- ja vormilahendusi pakkuvaid uusarendusi.

Messiuudised:

Eesti maja

Selles sisearhitekt Ivi-Els Schneideri poolt eriprojekti alusel kujundatud ”majas” tekib põnev täislahendus elutoast, magamistoast, köögist, vannitoast – majast kus kõik, alates põrandast ning lõpetades valgustitega, on toodetud Eestis. Kõik Eesti tootjad on oodatud endast märku andma!

Toimiv köögiplokk

Köögiplokis on sisekujundaja Inge Peetrise kujundatud 4 erineva funktsiooni, suuruse ja võimalustega toimivat kööki – fookuses on kõik köögiga seotud - alates köögimööblist ja köögitehnikast ning lõpetades kohtvalgustuse ja köögihundiga. Näidisköökides küpsetatakse pannkooke, kooritakse ja pakutakse apelsine, valmistatakse ja serveeritakse mahlu ja kohvi ning tehakse palju muud põnevat - kõike nii, nagu tõeliselt funktsionaalne köök võimaldab!

Laste- ja noorukitoad. Erinevate disainerite kujundusideed terviklahendusena leiavad väljundi sellistes teematubades nagu:

* ökolastetuba
* allergiavaba lastetuba
* ergonoomiline lastetuba
* valge lastetuba
* värviline lastetuba
* väikelapsetuba
* panipaigad lastetoas


Täpsem info messi kohta:

Reet Sink
Projektijuht
E-mail: reet@fair.ee
Tel.: 613 7450
Faks.: 613 7451
Mob.: 510 9109
Skype: reet.sink
---------------------------
www.fair.ee/interjoor2008

Sisestatud: 20.02.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid