Artiklid ja uudised

Nädala lõpus toimub mess Sisustus ´09

Reedel, 27. veebruaril algab AS Tartu Näitused messikeskuses Sisustus `09, mis toob kohale üle 70 sisustuse ja disainiga seotud ettevõtte ning pakub kolme päeva jooksul külastajatele võimalust viia ennast kurssi värskemate trendide ja uudistega ning soodsate messipakkumistega.

Neljandat aastat korraldatav mess on seekord firmade arvult isegi natuke suurem, kui eelmisel aastal - seega majandussurutis messikorraldust ei seganud. Tartu kolm suurimat sisustuskaubamaja -Tartu Mööblimaja, Teguri Mööblimaja ja Sisustus E - Kaubamaja on oma firmadega messil kohal ning pakuvad huvitavaid sisustusideid ideeboksidena.
Messi üheks põnevamaks ekspositsiooniks on Camel Mööbli boksis asuv ``KLAASIST KÖÖK``, mille esmaesitlus toimus 2008 aasta Milano messil.

Sisustusmessi raames teistkordselt toimuv disainimess Disainiala´09 toob sel aastal publikuni äärmiselt põnevad disainileiud, -poed, -rõivad, disainerid ja töötoad. Disainiala eesmärgiks on anda Eesti disaineritele ja disainiõppijatele võimalus oma loomingu näitamiseks ja külastajatele meeldiva võimaluse otse disainerilt midagi meeldejäävat messilt soetada. Lisaks pakutakse mitmeid näitusi ning on ka eraldi lasteala Martin Petrovi disainitud kiikede ja Kõrveküla lasteaeda kujundatud mööbliga.

Messi Sisustus ´09 näol ei ole tegemist pelgalt vaatamisrõõmuga, vaid kohale tuleb ka hulgaliselt erinevaid spetsialiste, kes jagavad sisustusnippe ning laialdast taustainfot. Huvilistel on võimalik osaleda seminaridel, mis puudutavad kodukujundamise erinevaid tahke nagu näiteks värvide kokkusobitamist , säästlikku valgustust (seminari viib läbi Hektor-Light) ja palju muud.

Sisustusmessi saab külastada reedel, 27. veebruaril 10-18; laupäeval, 28. veebruaril 10-17 ja pühapäeval, 1. märtsil 10-16.

Pileti hinnaks on 50 krooni, sooduspilet 35 krooni ja perepilet 110 krooni.

Messi Sisustus ´09 korraldab AS Tartu Näitused. Tänavu toimub see 4. korda ning võtab enda alla 3200 ruutmeetrit näitusepinda.

Täpsemat infot messi kohta leiab aadressilt www.tartunaitused.ee/sisustus

Margus Kikkul
Sisustus ´09 projektijuht
AS Tartu Näitused reklaamijuht
+372 50 42 575
margus@tartunaitused.ee

Sisestatud: 25.02.2009