Artiklid ja uudised

Kas oled nii atraktiivset temaatilist lastetoa sisustust näinud?

Kas sa oled nii atraktiivset temaatilist lastetoa sisustust varem näinud?



Vaatamata maailma majandusolukorrale kasvavad meie lapsed alati meie rõõmuks ning toovad meile sära silmi. Nende rõõmsad kilked ning sütitav naer aitab meil alati meeles pidada, mis on meie elus tõeliselt tähtis.
Samu väärtusi silmas pidada – laste rõõm ning turvalisus – on Belgia firma Decofun turule toonud rõõmsa, mitmekesise ning turvalise lastetoa sisustussarja Cars, Puhh ning Printsessi temaatikas.


Decofun ei ole pelgalt mööblifirma, Decofun tegutseb loosungite all „Kujunda minutiga!“ ning „Dekoreerimise rõõm!“ ja täiesti õigustatult. Decofuni temaatiline sisustussari on äärmiselt mitmekesine ning arvestades laste kiiret arengut ka väga sõbraliku hinnaga.



Decofun sisustussarjaga saad pakkuda lapsele:
- turvalise ning väga atraktiivse mööbli
- rõõmsad valgustid seinale, lauale ning lakke
- mõnusad vaibad
- mitmekesised dekoratiivkleebised ja ported
- lõbusd hoiukastid ning seina- ja kapikorrastajad
... ning seda kõike samas temaatikas, sinu laps valib, kas Cars, Puhh või Printsess?

Decofun võimaldab toa sisustada soovitud temaatikas täielikult. Ning kogu investeeringu maksumus
jääb üldjuhul 3000,- juurde. See on tõesti soodne arvestades tavapäraseid mööbli hindasid ning seda, missugust väärtust Decofun pakub lastele.


Decofuni väärtust tõstab ka meie praeguste klientide rahulolu:


„Tellitud mööbliga oleme väga rahul ja kõik, kes seda nägid, ütlesid, et nii ilusat lastemööblit pole kunagi näinud :)“, Natalja
„Suur aitäh, kaup jõudis kiiresti kohale ja jäin väga rahule- just selliseid kleebiseid olin pikalt otsinud meie kaubandusest, kuid ei leidnud kusagilt. Ja siis täiesti juhuslikult sattusin Teie kodulehele:) Väga lahedad asjad, ka mööbel ja lastetoalambid väga super, meil ei leia ju poodidest üldse millegipärast Disney kaupa :( “, Kirsti


Decofuni toodete installeerimine on imelihtne, millega saab hakkama igaüks. Kõik tooted on pakendatud atraktiivsetesse rohkete piltidega karpidesse muutes selle ka heaks kingiideeks.
Decofuni abil saab lastetoa ära sisustada lihtsalt ning mõistliku kuluga, kuna lapsed kasvavad väga kiiresti: mööbel mängunurka, lambid lakke ja lauale, vaibad ning kergesti taaseemaldatavad dekoratsioonid seintele. Lisaks mugavad hoiukastid mänguasjadele ja korrastajad seintele ning kappi.

SEE ON SISUSTUSWEBI KLIENTIDE KEVADPAKKUMINE:
TAVAPÄRANE PÜSIKLIENDISOODUSTUS -5%
SISUSTUSWEBI LUGEJASOODUSTUS -15%
„Sisesta tellides kampaaniakoodiks 5555“


Mõnusat kevade algust,
Kaido Pajumaa
e-pood Imeasjad!
www.imeasjad.ee

Sisestatud: 09.03.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid