Artiklid ja uudised

Uudistoode - katuseaken lamekatustele


Kui eesmärgiks on saada valgust, värsket õhku ja vaadet läbi katuse, siis VELUX –il on selleks olemas lahendus ning tooted selle mugavaks, taskukohaseks ja kindlaks teostuseks.

Lamekatustega eramutes on erinevate ruumide – nagu köögid, elutoad ja magamistoad – loomulik valgustatus sageli ebapiisav. Praktilised ja nägusa disainiga VELUX lamekatuse aknad võimaldavad nendesse ruumidesse värske õhu ja küllusliku valguse juurdepääsu.

VELUX -i lamekatuseaknad on energiasäästlik lahendus, suurepäraste soojustehniliste näitajatega ning nad tagavad mugava sisekliima sõltumata aastaajast. Need on mõeldud katustele, mille kalle on vahemikus 0-15 kraadi. Aken on disainitud selliselt, et erinevatest ilmastikutingimustest, nagu näiteks vihm ja rahe, tingitud müra ei kandu siseruumidesse. Lamekatuse akendel on võimalik kontrollida ja juhtida ka sissetuleva valguse hulka.
Akendele saab lisada elektriliselt juhitava voldikkardina, tänu millele on täielik kontroll valguse üle nupulevajutuse kaugusel.



Lamekatuse aknaid on saadaval kuues mõõdus ja kahte erinevas tüüpi – kinnine ja avatav mudel.
Avatavad INTEGRA® lamekatuse aknad on intelligentne lahendus – neid saab kaugjuhtimispuldi abil juhtida (avamine/sulgemine/stopp) või programmeerida ka ettemääratud ajal ruumide tuulutamiseks avanema ja sulguma. Vihma korral sulgevad ülitundlikud vihmaandurid aknad automaatselt. Kuna INTEGRA® lamekatuse aknad põhinevad io-homecontrol® tehnoloogial, siis sobituvad nad ka ideaalselt muude kodus olemasolevate io-homecontrol® märgistusega toodetega.
Kinnised lamekatuse aknad on hea valik sellisel juhul, kui ainsaks soovitud sisendiks on valgus.



Katuseakna sisemine raam on turvalisuse tagamiseks varustatud lamineeritud klaaspaketiga. Väljast kaitseb akent vihma ja lume eest kõrgekvaliteetne akrüül.


Vaata lisaks: www.velux.ee



Sisestatud: 16.04.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki