Artiklid ja uudised

Mööbli erilahendused ja Sisustuselemendid


Mööbli erilahendused

Kui teil on soov eristuda massist ja omada oma kodus või büroos just teie tarbeks disainitud mööblit, siis on Lekulux just õige koht. Sageli on nii, et teie majas, korteris, või büroos on vaja kindlasse ruumiosasse kindla kuju või funktsiooniga mööblieset. Mööblipoodides on küll väga suur valik kuid mööbel on valmistatud siiski nö. keskmisele tarbijale. Te peate leppima mõõtudega kus kusagilt jääb mingi osa ruumist kasutamata või just teile meeldiv mööbliese ei mahu sinna kuhu te seda tahaksite panna ning peate valima mitte nii ilusa või mitte nii mugava alternatiivi kasuks. Sageli pole sobivate omadustega mööblitükki hoopiski olemas. Sellisel puhul on mõistlik lasta valmistada täpselt teie vajadusi rahuldav mööbliese.

Kodus töötavate inimeste jaoks oleme valmistanud nö. korteri büroo . Sellisesse büroosse mahuvad kenasti kõik kiirköitjad, paberisahtlid ja kontoritarbed, aga ka arvuti, kõlarid, ning printer. Bürool on avatavad lisalauad parasjagu kasutatavate asjade ning paberite tarbeks. Kui tulevad külalised, siis pole vaja pikalt kraamida. Lihtsalt panete büroo kinni ja see muutub hetkega keskmise suurusega kapiks ning korrapealt on likvideeritud kogu segadus. Sellist bürood on võimalik valmistada täpselt vastavalt teie vajadustele ja teie töö spetsiifikast lähtudes. Soovi korral komplekteerime büroo ka elektripistikute, juhtmete ning ka kontori ja arvutustehnikaga.

Inimesed kelle hobiks on akvaariumikalade pidamine teavad, et kaasaegne akvaarium vajab mitmeid abiseadmeid (välisfilter, kompressor, CO2 lisamise seade jne.) Harilikud poodides pakutavad akvaariumide aluskapid ei sulandu sageli olemasoleva interjööriga ja ei mahuta kõiki vajalikke seadmeid ja abivahendeid. Akvaariumit ei saa ka suvalise kapi peale paigutada kuna tegu on vägagi raske esemega. Ilusad ja funktsionaalsed akvaariumikapid saate tellida Lekuluxi meistrimeeste käest. Soovi korral paigaldame kappi ka elektripistikud ja lülitid seadmete tarbeks. Vestlusest kliendiga selgitame välja millisest küljest tulevad kapist välja akvaariumisse minevad voolikud ja juhtmed, millisest küljest on võimalik tuua elektriühendus ning kuidas peaks akvaarium hakkama ruumis paiknema. Sellest lähtuvalt pakume teile sobiliku tehnilise lahenduse. Valmistame akvaariumidele nii alusraame, alusriiuleid kui ka kinniseid aluskappe.

Sisustuselemendid

Kas teate, et saja aasta eest valis taluperemees oma maja ehituseks vajaminevad palgid metsast ise välja. Maja ehituses vajaminevad palgid raiuti silmaspidades õiget kuufaasi õigel aastaajal. Iga palk viimistleti ja asetati kohale inimkäte jõul. Igasse majja jättis meister osakese oma hingest. Sageli lähevad sajandivanused majad lammutamisele ja vana materjal tuleroaks. Meie arvame, et sellise ajalooga materjal ei tohiks hävida. Väärtustades looduslähedast eluviisi ja vanu materjale on Lekulux loonud pisitoodete sarja mis on valmistatud väga vanast puidust. Sajandivanusest materjalist on valmistatud küünlajalad, pildi- ja peegliraamid, laevalgustid ning pisidetailid vanni- ja elutuppa. Soetades meilt ajaloolisest materjalist ja hingesoojusega valmistatud esemed olete saanud midagi palju enamat kui toote. Te olete endale saanud tükikese ajalugu ja elava asja oma koju. See pole võrreldav odava masstoodanguga mida peale teie oleks veel miljonil inimesel üle maailma. Valmistame tooteid ka metsakuivast puidust ja meie pisitooted on valmistatud käsitööna.

Vaata pisitoodete pilte PISITOODETE GALERIIST


Lekulux
Telefon: 564 75651
info@lekulux.ee
www.lekulux.ee

Sisestatud: 29.05.2009