Artiklid ja uudised

Kultuurifestival Arts & Lights in Tallinn ja DISAINIÖÖ 25.-27.09.2009.

Juba neljandat korda toimub Tallinnas kultuurifestival, mis propageerib disaini, kaasaegset elustiili, kvaliteetset elukeskkonda ja loomemajandust. Seekordne festival tahab tabada otsivat vaimu ning fookuses on: LEIDLIKKUS. INNOVATSIOON. SÄÄSTLIKKUS. TAASKASUTUS. Festival tähistab Euroopa Loovuse- ja Innovatsiooniaastat ning on Eesti Innovatsiooniaasta üheks tähiseks. Festivali sisustavad näitused, installatsioonid, moe-showd, performance’id, kontserdid, välikino, välieluruumi väärtustavad ettevõtmised, workshopid, tootetutvustused, festivalihinnaga müügiüritused.
Külastajaid harivad või meeltlahutavad ettevõtmised demonstreerivad, kuidas disain käivitab innovatsiooni ning kuidas leidliku disaini abil saaks leevendada ka majandussurutist. Seekordne festivali süda asub Rotermanni kvartalis. Festivalipartnerid on galeriid, muuseumid, sisustuspoed.
Disainiöö üheks tähtsamaks sündmuseks on EDL ja Tallinn 2011 konkursi Eetiline Eesti Suveniir võitjate välja kuulutamine ja näituse avamine 25. Septembril. Samal päeval toimub traditsiooniline Disainioksjon, mis eelkõige pakub osalejatele võimaluse hankida tuntud disainerite originaalloomingut ja prototüüpe.

NB! Disainiööl (25.09.) on ETDM-i uksed avatud hilisõhtuni. Palun jälgige teateid kodulehtedel:
www.etdm.ee ja www.disainioo.ee

Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum
Lai 17, Tallinn
Telefon: 627 4600
info@etdm.ee
www.etdm.ee

Sisestatud: 10.09.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid