Artiklid ja uudised

Ege vaibad lasevad fantaasial lennata

Ege Highline tootesarja vaipadele on võimalik printida oma lemmikmustrit või soovi korral kasvõi oma lapse näopilti Samas on tootjal sedavõrd suur mustripank, et sageli leitakse kaunis lemmikmuster ja sobiv lahendus just sealt.













Ege kollektsioonide hulgast leiab igaüks midagi just enda maitsele, sest kollektsioonid on niivõrd erinevad – on tagasihoidlikkust, romantikat, klassikat, loodusega seotut, retrot... Kaunid ning väga ehtsamoelised loodusvaated on sageli just need, mis meie põhjamaa inimestele enim meeldivad ja suurimat muljet avaldavad.
Ege Highline vaibad on valmistatud vastupidavast ja värvikindlast polüamiidkiust ning mõned kvaliteedid sisaldavad ka villa. Vastavalt soovile saab valida kahe tagapõhja vahel, kas siis tavalise või pehmema. Hinnavahet selles osas ei ole!













Sobivad igale poole

Põhiliselt kasutatakse Ege vaipu hotellides, restoranides, teatrites ja ööklubides, kuna isikupärased ja silmapaistvad ruumid on seal visiitkaardiks kõikidele külastajatele, kuid kaunid mustrid ja kujundamisvabadus on vähemalt sama oluline ka meie kõikide kodudes, kus Ege Highline järjest enam populaarsust kogub. Kauneid ja Eesti disainerite loodud mustreid võib imetleda näiteks Tallinki hotellis, mis on sisustatud Ege eridisainvaipadega, ja millel on kujutatud veealust mereelu tavalistelt fotodelt.













Nordic Forum hotellis seevastu on kasutatud looduslikku teemat aiast ja aasalt ning sealseid vaipu ilmestab koduaia murust tehtud foto ning kohati on muru sees käbisid, võililli ja kaselehti. Koridorides on munakivisillutis koos muruga ja igas hotellinumbris kaunistab vaipa kaunis kirsiõis.










Üks võimalus ruumi ilmekamaks muuta on kasutada Ege vaipasid lisaks põrandale ka seinakatteks. See sobib eriti hästi siis, kui soovitakse kogu ruumi sisustada sarnases stiilis. Sel juhul võiks valida ühe mustri, ent kasutada näiteks erinevaid värvitoone.













Lihtne tellimine

Kuigi Ege pakub ka laias valikus tavalisi koduvaipu, on kõige populaarsemaks kujunenud Highline tootesari, mille valikus on tuhandeid mitmesuguseid mustreid ja 8 erinevat kvaliteeti ning üksnes mõne liigutusega saab neis luua täpselt oma nägemusele vastava vaiba.
Seda on kõige mugavam teha tootja koduleheküljel www.egecarpet.com, kus kõik huvilised saavad mustreid vaadata ja katalooge sirvida ning katsetada erinevaid värvi- ja mustrilahendusi.

Endale sobiva vaiba disainimisel tuleb:
1) esmalt valida kollektsioon
2) seejärel muster













3) siis värvid,













4) seejärel kvaliteet ning tagapõhi ja kogus ning võibki tellida tasuta näidistüki.
Kui kõik sobib, võib tellimuse teele panna ja 2,5 nädala pärast on vaip kohal – nii lihtne see ongi!

Samas on võimalik uurida katalooge ka Lincona Põrandakeskuses, kus kohapeal jagame häid nõuandeid ja saab tutvuda paljude näidistega.

Iselõigatav karvane vaip

Lisaks Highline sarjale on Ege üheks tooteks ka Soft Dreams vaibad. Need omanäolised karvased vaibad ei vaja ääristamist ning rullist saab igaüks ise lõigata just sellises suuruses nagu parajasti soovib. Maha pannes vajuvad karvased ääred lõikekoha peale ja tulemus jääb igati korrektne. Vaibarullist saab välja lõigata ka igasuguseid huvitavaid kujundeid, näiteks lastetuppa loomakese või lille. Fantaasial võib julgelt lasta lennata, võimalusi on ju niivõrd palju! Soft Dreams vaipu on saadaval ka väga erinevates värvitoonides.







Ege on tõestanud, et vaip võib olla ruumis oluline aksessuaar, mis võib domineerida kogu interjööri disaini või olla täiustav tagasihoidlik disainielement, mis paneb I-le täpi. Milline vaip, millise disainiga ja milliste värvidega on igaühe otsustada - piire ei ole!

Miks mitte rahvusmustriga vaip suvekodusse?













Lincona Põrandakeskus
info@lincona.ee
www.lincona.ee

Sisestatud: 29.09.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki