Artiklid ja uudised

Programmeeri oma lukusüsteem ise.

Uus Assa max CLIQ pakub lihtsaid, mugavaid ja kõrgturvalisi lukustuslahendusi.

Meile tuntud lukutootja ASSA AB on toonud turule uue programmeeritavate südamikekontseptsiooni mis sobib väiksematele büroodele ja äridele, samuti ka eramajadele ning korteritele.

Turvalisuse kohapealt on need südamikud väga kõrge turvalisus tasemega. Lisaks mehhaanilistele muukidele asub võtmepeas veel kiip millesse on sisestatud krüpteeritud koodid ja ID-d

Lukusüsteemi on väga lihtne ise programmeerida seleks mõeldud brogrammeerimisvõtme abil, millega saab anda võtmetele õigusi uksest sisenemiseks ja neid ka sama lihtsalt ära võtta. Süsteemi programmeerimiseks pole vaja kohale kutsuda spetsialisti ega omandama keerulist tarkvara. Sellega saab igaüks hakkama sest paigaldada on lihtne ja kaabeldus puudub.

Näiteks: kui mõni võti on kadunud võetakse kõigilt võtmetelt sisenemis õigused ja olemasolevatele võtmetele antakse uus sisenemis luba, kui aga võti jälle ülesse leitakse antakse talle programmeerimisvõtme abil uuesti sisenemis luba.

Kui te hakkate looma süsteemi siis maksimaalne südamike arv on kuni 10 südamikku ja võtmete arv maksimaalselt 15 võtit, programmeerimise limiit puudub.

Võimalik on kasutusele võtta kolm erinevat baaskomplekti:
- ovaalsüdamiku komplekt
- kahepoolne ümmarguse südamikuga komplekt
- kahepoolne eurosüdamikuga komplekt

Komplekti kuulub:
- vastav südamik
- 3 võtit
- 1 programmeerimisvõti
- CD
- kasutusjuhend

Lisadena saab juurde tellida lisavõtmeid ja lisasüdamikke.


Solutions OÜ
info@lukud.ee
www.lukud.ee

Sisestatud: 01.10.2009