Artiklid ja uudised

Dekoratiivvärvide workshop

Dekoratiivvärvide workshop-töötuba toimub 14. oktoobril. Räägime dekoratiivtehnikate kasutusest sisekujunduses ning proovime räägitut ka ise läbi teha - koos juhendaja Rainer Põlluga. Esimene osa workshopist koosneb toodete tutvustusest ja nende kasutusest sisekujunduses. Tutvume erinevate teostuste ja lahendustega - vaatame illustratiivseid fotosid. Koolituse teisel poolel teeme seda kõike praktiliselt - võtame abivahendid ja teeme ise reaalselt läbi kõik tehnikad kips plaadile.

Koolitus koosneb seega nii teoreetilisest kui ka praktilisest osast ja on praktiline lisa meie kodukujunduse kursusele. Kursusele ootame kõiki kellel huvi dekoratiivvärvide kasutuse vastu. Koolitus toimub koostöös Kodukujundaja algajatele kursuse juhendaja sisekujundaja Kristiina Eljandiga.

Kuupäev: 14. oktoober
Kellaaeg: 18.00-21.00
Toimumiskoht: Tallinna Õpetajate Maja
Koolituse sisu: 1 tund - teoreetiline osa - kuidas ja kus värve kasutada, vaatame illustratiivseid pilte värvide kasutuslahendustest;
2 tundi - praktiline osa
Hind: 1050.- + k/m (20%), soodushind -15% (892.50 kr + km) haridustöötajatele, euro26, ISIC ja ITIC kaardi omanikele (vabade kohtade olemasolul)
Grupi suurus: 12 inimest

Koolitaja on professionaal Rainer Põllu (www.dekvarv.com), kes on dekoratiivvärvide ja -krohvide paigaldusega tegelenud juba pea 5 aastat. Ta on läbinud mitmeid koolitusi, mis on korraldatud värvitootjate ja maaletoojate poolt - näiteks Caparol, Vivacolor, Sadolin ja Armourcoat.

Lisainfo: Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee, tel 644 4044.


TALLINNA ÕPETAJATE MAJA
Aadress: Raekoja plats 14, Tallinn 10164
info@opetajatemaja.ee
www.opetajatemaja.ee

Sisestatud: 08.10.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki