Artiklid ja uudised

Unistad palkmajast, -saunast? Vajad aia- või grillmaja ?

Unistused saavad teoks - Vipson Projekti õppinud ja kohenud töömeeste abiga. Projekteerime ja ehitame just Sinu vajadustele vastava palkmaja.

Just Sinu soovide alusel ehitatud palkmaja valmib ainulaadseks puitehitiseks. Palkseinu toodetakse ainult eelnevalt kuivatatud materjalist. Põhiliselt kasutame 27-36cm diameetriga männipalki, mis saetakse kahelt küljelt 20cm paksuseks seinapalgiks. Käsitööna palkide töötlemine võimaldab luua kordumatuid lahendusi. Igal puul on oma nägu ning palk on seinas lähedane oma kujule looduses. Käsitööpalki pandud inimenergia annab majale kindlasti lisandväärtuse. Tootmine on keskkonnasäästlik: tekib minimaalselt puidujääke ja tootmiseks pole vaja kasutada suuri, energiat tarbivaid, masinaid.



OÜ Vipson Projekt poolt valmistatud palkseinad on müüdud põhiliselt Norra.
Kuna palkmajad on individuaalprojektipõhised, siis ei paku Vipson Projekt Sulle tüüpmaja ega ka tüüphindu.
Hinnad kujunevad vastavalt ehitise keerukuse astmele.
Kalkulatsiooni aluseks on soovitud:
-maja välismõõdud nii esimesel kui ka teistel korrustel
-maja ristlõige, kus oleks näha seinte kõrgused ja katuse kaldenurk
- vahelae talade asukoht ja mõõdud



Palkseinte tellimisel tuleb arvestada 4-5 kuulise ooteajaga ja 1-3 kuulise ehitusajaga. Esmalt ehitatakse palkseinad tootmisbaasis Võrumaal Vastseliina vallas Jeedasküla külas, seejärel toimub püstitus ning maja lõplik ehitamine ehitusplatsil. Soovi korral pakume täisteenust alates vundamendist kuni katuseni.
Palkseintele annab Vipson Projekt 2 aastase garantii, kui palkseinte püstituse tellitakse samuti meilt.

Vipson Projekt pakub lisaks:
  • Puitmööblit (aiamööblit) (männist, kasest, tammest või lepast . Kui klientidel on mõni erisoov, siis täidame ka need)
  • Palkidest varjualuseid
  • Kümblustünne
  • Aiaposte
  • Kaminapuid
  • Grillsütt
  • Männikoore multši
  • Saepuru briketti



    www.vipson.ee
  • Sisestatud: 06.11.2009

    Vipson Projekt palkmajad

    Tel:
    520 8041
    Aadress:
    Jeedasküla küla, Võru vald, Võrumaa
    E-mail:
    Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

    Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

    Energiatõhus palkmaja

    Energiatõhus palkmaja

    Valesti ehitatud palkmaja annab kiiresti ehitusvigadest märku – juba mõne aastaga võib hoone mädanema hakata. Lisaks on hooletult ehitatud palkmaja suure energiakuluga, mis tänaste hindade juures on probleem ja lööb valusalt rahakotile. “Kõik algabki ehitaja valikust: alati on kindlam, kui palkmajaehitust pakkuval ettevõttel on ette näidata sertifikaat, mis kinnitab, et kõik tootmisetapid on kontrollitud ja kasutatakse nõuetele vastavaid materjale. Ehitaja peab tundma oma töö iga detaili – teisiti ei ole tänapäeval enam võimalik. Ka pädev ehitusjärelevalve on tellijale suureks toeks” tõdeb käsitöö palkmajade tootmisega tegeleva Vipson Projekt OÜ juht Taavi Tuvike. Lisaks toob ta tunnustatud ehitusettevõtte eelistamise plusspoolena esile ka asjaolu, et sertifitseeritud ehitaja ja pädeva ehitusjärelevalve jälgimise all valminud palkmajadele on lihtsam kasutusluba saada, sest vormistatakse korrektne dokumentatsioon.

    PALKMAJA EELISED

    PALKMAJA EELISED

    Puit on meeldiv ja soe materjal, lisaks aitab selle tarvitamine pidurdada kliima soojenemist. Olukorras, kus maakeral rahvastik kasvab, inimkond vajab üha enam toitu ja seega ka rohkem põllumaad, ei saa loota uute metsamaade rajamisele. Selleks, et uus metsapõlvkond saaks tekkida, tuleb vana raiuda ning puitu kasutada. Parim koht puidu kasutamiseks on ehitamine. Ehitistes olev puit tõmmatakse süsinikuringest välja pikaks ajaks, ja kui palkmaja kunagi lammutatakse, on puit kasutatav uue rohelise energia tootmiseks.

    vaata kõiki