Artiklid ja uudised

Uus raamat: „Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiad.“


Oktoobris ilmus uus raamat sarjast Eesti oma feng shui:
„Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiad.“

Autorid feng shui nõustajad Siret ja Janno Seeder

Kui meie esimene feng shui raamat andis ülevaate feng shui olemusest, siis seekordne raamat astub aga suure sammu edasi, sest tutvume lähemalt feng shui ühe olulisima osaga bagua 8 tsooni teooriaga. Mis on bagua 8 tsooni teooria? Tegemist on meie isiklike eluvaldkondadega, kuhu kuuluvad: valikud ja otsused eluteel; armastus ja suhted kaaslastega; päritolu ja kogemused: raha ja rahulolu: õpetajad ja abilised meie eluteel; loovus ja tulevikuvisioon; teadmised ja iseenda arendamine; minu rollid ja maine elus.

Raamat annab hea ülevaate bagua 8 tsooni teooriast, selle olemusest ja igapäevasest kasutamisvõimalusest. Bagua 8 tsooni teooria kaasaegne nimi on meie edu- ja elustrateegiad – ja see on igaühe jaoks oluline. Kuidas oma elustrateegiad luua ja ka ellu viia? Üks võimalus on kaasata oma eesmärkide saavutamisse meid ümbritsev ruum: kodu, aed, ettevõtte, linn jne, sest tark inimene kasutab alati abivahendeid.

Raamat aitab lugejal analüüsida meid ümbritsevat ruumi. Võib-olla saab just nüüd selgeks, miks mõni eluvaldkond meie elus ei toimi. Üks põhjusi on kindlasti see, et ümbritsev ruum ei toeta meie soove. Raamat annab juhtnööre kuidas varjatud „takistused“ üles leida, kuidas iseennast ja oma kodu analüüsida ning loomulikult kuidas ruumi ja seeeläbi ka oma elu tasakaalustada.
Mäng energiatega on põnev ja häid võimalusi pakkuv. Kel lusti ja kindel tahe, see lööb kaasa.

Raamat ilmus oktoober 2009, pehmes köites, 183 lk


NB! Novembris-detsembris toimuvad üle Eesti raamatu kasutamise/tutvustamise seminarid.
Vaata lisainfot SIIT

Seminaril kohapeal on võimalik raamat osta.

Head tasakaalustamist!
Siret ja Janno Seeder


Sisestatud: 08.11.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki