Artiklid ja uudised

Idema Köökide uudis - Trendline

Innovaatiline ja teadlik Idema trendline

Idema trendline sai alguse klientide huvist, uudishimust ja küsimusest : Mis on täna trendikas mööbliturul ? Sellele küsimusele vastamiseks koondasime oma kogemused , teadmised ja sisearhitektide nägemused trendist kui sellisest üldse ning sündis uus sari Idema trendline .

Idema trendline - on kõige uuem köögisisustuse suund, mis mahutab endasse järgmised harud - moe , loodussõbralikkuse ning väga hea hinna- ja kvaliteedi suhte.

Sisekujundajatega koostöös loodud kontseptsioon pakub võimalust järgida moodi, omandada piiratud tiraažis köögisisustust ning olla rõõmus oma keskkonnateadlike eelistuste üle.



Loodussõbralikkus
Aina rohkem kasutame uste valmistamiseks tehnilisi spoone . Spoon valmistatakse puidust, mida andvad puud kasvavad kiiresti, ning suhteliselt laiemal levikualal, kui Punase Raamatu puuliigid . Viimastelt laenatakse puidusüü muster. Tulemuseks on eksklusiivsed kapiuksed, mille pärast haruldasi puid maailmas vähemaks ei jää.



Piiratud tiraaž
Sisustusmoodi kummitavad kohati samad probleemid nagu rõivamoodigi: moodi tulnud püsib mõnda aega “kuum”, seejärel aga hakkab “jahtuma”. Idema Köökide sooviks on, et trendline köökidega nii ei juhtuks. Seepärast võeti vastu otsus, et üht trendline spooni saab kasutada vaid piiratud arvul juhtudel ning mõne aja pärast seda enam ei pakuta. Uus valik uksi tuleb umbes iga pooleteise aasta järel.
See tähendab, et trendihuvilise jaoks jääb trendline´i alati midagi uut ja uudistamisväärset, ent need, kellel trendline´i köök juba loodud, jäävad nautima oma alati moes olevat kööki.

Hea hinna- ja kvaliteedisuhe
Trendikas ei tähenda alati hinna poolest kättesaamatut . Nii on lisandunud valikusse huvitavad melamiinist dekooriga uksi . Tegemist on materjaliga, millel on erinevaid mustreid ja tekstuure ja mille pealispind on kaetud melamiinvaiguga, andes uksele vajaliku niiskuskindluse, soovitud pinnatöötluse ja suurepärase väljanägemise .



Läbimõeldud kontseptsioon
Väärispuidu-ilmelised naturaalsest puidust spooniga on trendline köögi silmatorkavaim osa, kuid sellest kontseptsioonist kantud köökide puhul võib rääkida teistestki samadest põhimõtetest lähtuvatest valikutest. Läbinisti innovaatiline trendline oskab üllatada.
Nii näiteks vääristab trendline kööki segisti, mis annab vett üksnes siis, kui käed või pestav ese on valamu kohal, segisti all. Kui kraanist sammuke eemale astuda, vesi seiskub. Nii välditakse köögis askeldamisega kaasnevat veekulutamist.
Ka prügi sorteerimisele on trendline köögis hoolikalt mõeldud. Valamu alune prügisahtel käib lõpuni välja, on avatav nii käe kui ka jalaga ning mahutab endasse neli eri suurusega kandilist kogumiskasti. Muide, kuskil pole öeldud, et neis kastides sodi asemel hoopis köögivilju ei võiks hoida…

Idema trendline on lisaks heale maitsele ka kummardus loodusele ja loodussõbralikele inimestele!

KUNI 2010 JAANUARI LÕPUNI ON TRENDLINE KÖÖKIDEL PAIGALDUS TASUTA!!!


www.idema.ee

Sisestatud: 21.11.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki