Artiklid ja uudised

Uued Gecko tooted

Laser-disainid


Lisaks tavapärastele Gecko kangastele on Creation Baumann teinud tootearendust Gecko Crypta kangale.
Kanga omadused ja värvivalik on jäänud samaks, kuid kangast on rikastatud erinevate mustritega, mis on saavutatud tänu laserlõikusele.
Gecko Laser Centro moodustub ringjatest elementidest, mis on laserilõikuse teel välja lõigatud. Suure pinnana hakkab muster mängima- moodustades just selle elemendi, millele silm on hetkel koondunud- kas ühendatud ringikesed või siis hoopis nelinurksed kõrvuti paiknevad tähekesed.



Disain Gecko Laser Quadro moodustab rombilise mustri- kas näed triipu või rombi?


Rütmilistele mustritele vastandiks on loodud disain nimega Gecko Laser Linea, mille muster moodustub ebasümmeetrilistest joonte voogamisest.







Ornament-disainid


Lisaks laserdisainidele on Creation Baumann töötanud välja ka nn. ornament disainid, mis kujutavad endast Gecko Crypta erikujulisi detaile, mida on võimalik aknale kleepida vastavalt enda tujule ja soovile.
Romantiline disain nimega Coleo moodustub kahes suuruses lehekestest, millest on võimalik klaasile kujundada kas lillekesi, puuoksi või muid mustreid, mis pähe tulevad. Tuleb vaid loominguliselt läheneda!




Disain Favo on rombikujulistest detailidest moodustuv, millest on võimalik moodustada suurel hulgal erinevaid ornamente, kujundeid jms.





Gecko kataloogide ja võimalustega saate tutvuda Sunoreki Tallinna salongides:

Kesklinna salong asukohaga Liivalaia 40 ( tel. 660 7004), kus teid on valmis teenindama meie disainerid Signe Pruul, Mare Pillerpau, Lelet Meidla, Lüüli Kala, Eva-Liisa Laas.

Mustamäe salong asukohaga Mustamäe tee 5 (tel. 658 7893), kus teid on valmis teenindama meie disainerid Maarja Selli, Kairi Beilmann, Maila Krasmus, Kristi Kask.




SUNOREK
sunorek@sunorek.ee
www.sunorek.ee


Sisestatud: 23.11.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

vaata kõiki