Artiklid ja uudised

Fotomaania täiendas oma tootevalikut uute põnevate toodetega!!


Fotomaania valmistab põnevaid fototapeete galeriifotodest, sinu enda fotodest või täiesti uudse võimalusena vektorgraafikal põhinevad fototapeete. Valikus on palju värvilisi ja põnevaid mustreid. Tapeedid põhinevad veekindlal fototrüki materjalil, mida saab seina kleepida tavalise tapeediliimiga.















Laiemat valikut fototapeedi mustreid saab näha SIIT.

Näidistapeediga saab tutvuda Mentonix kontoris Suur-Sõjamäe põik 6, Tallinn.

Lisaks on galeriifotode hulka lisandunud palju põnevaid sügistoonidega fotosid. Populaarsed toonid nagu tumepunane, lilla, oranž, pruun. Värvilised fotod loovad eluruumidesse värskust ja sügavust.

Kui otsite kingituseks midagi erilist, siis fotomaania pakub sinu enda fotodest valmistatud fotokalendreid. Kalendrid on valmistatud kvaliteetsel fotopaberil, mis tagavad ilusa fototrüki ja kvaliteetse väljanägemise.


Fotokalender on armas kingitus lähedastele, hoides mälestused piltidena igas päevas. Fotomaania kalendrid on valmistatud fototrüki kvaliteediga 170 g fotopaberile. Kalendrid on tavakalendritega võrreldes teravama resolutsiooniga ja erksamate värvitoonidega. Lisaks saab kalendrile täiesti tasuta lisada tähtpäevad, sünnipäevad ...jne.






Vaata lisainfot www.fotomaania.eu

Sisestatud: 24.11.2009