Artiklid ja uudised

Liugustega garderoobikappide sooduskampaania.

Structo Industry OÜ korraldab 2009 aasta lõpuni liugustega garderoobikappide sooduskampaania.

Hinnad kohati kuni -47%.

Kampaaniapakkumine jaeklindile sisaldab kolme kapivarianti ,milledel on kindlaks määratud jaehind ja mis on keskmiselt 20-30% (kohati kuni 47%) soodsam, kui sama kapp tavahinnakirja alusel.



MUDEL 1 (kaheukseline): Hind: 6 490.- kuni 7 490.-

MUDEL 2 (kolmeukseline): Hind: 8 490.- kuni 9 490.-

MUDEL 3 (neljaukseline): Hind: 10 990.- kuni 13 490.- (tavahind kuni 25690.-)

Kampaaniahinnad kehtivad kolmele erinevale kapikomplektile (liuguksed, riiulid, seinad ja lagi)vastavalt spetsiaalselt kampaania jaoks ette valmistatud joonisele ja ette antud mõõtude vahemikele. Kapimudelite loomisel on arvestatud lihtsust, praktilisust, mugavust ja kliendisõbralikkust.

Kampaaniakappidele on võimalik valida kindlaksmääratud toonivaliku seast liuguksed ja riiulisüsteem vastavalt joonisele (mudel 1, mudel 2 või mudel 3). Igale mudelile on võimalik lisatasu eest lisada korve, sahtleid, riiuleid, torusid või muid lisasid.

Kapid toodetakse vastavalt kliendi poolt antud mõõtudele. Erinevatel mudelitel on ette antud maksimaalsed ja minimaalsed mõõtude vahemikud, mille sisse peab kapp mahtuma.

NB! Kappidel puudub tagasein. Ühe mudeli uksed võivad olla erinevatest materjalidest, kuid ühes ukses ei tohi kasutada erinevaid sisusid. Kampaaniapakkumise korral võib uste profiilidena kasutada kõikides toonides ROLL 10 profiile.

Tutvu kampaaniapakkumisega lähemalt meie kodulehel või võta ühendust meie edasimüüjatega üle Eesti!

Edsimüüjate nimekirja leiate SIIT>>>>




Structo Industry OÜ
www.sti.ee

Sisestatud: 04.12.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki