Artiklid ja uudised

Veel jõuab registreeruda aia- ja koduteemalistele kursustele

Algamas on järgnevad kursused:
1.02 Aiakujundaja edasijõudnutele
2.02 Kodukujundaja ABC algajatele
4.02 Kodukujundaja edasijõudnutele
10.02 Aiaplaanide joonistamine
11.02 Aiastiilide joonistamine
9.03 3D aiaplaanid arvutis


1.02 AIAKUJUNDAJA EDASIJÕUDNUTELE - õpid aiatargaks parimate juures



Kursus on mõeldud neile, kes on läbinud Ajakujundaja ABC algajate kursuse või omavad juba mõningaid teadmisi ja kogemusi ning soovivad täiendada teadmisi ja omandada uusi kogemusi aiakunsti alal maastikukujunduse tipptegija juhendamisel. Kursust juhendab maastikuarhitekt Ülle Grishakov. Teemadeks on välisvalgustus, veekogud, tarad ja piirded, maakodu (suvila), linnaaed, konteinerhaljastus jpm.
vaata täpsemalt ja registreeru



2.02 KODUKUJUNDAJA ABC ALGAJATELE - omandad kodukujunduse algteadmised!



Õpetajate Maja huvikursus „Kodukujunduse ABC" algajatele suunab ja annab inimestele ideid, millest lähtuda oma kodu sisustamisel.
Kursuse jooksul saame algteadmised kodukujundusest. Esimene ja viimane loeng toimub Õpetajate Majas, kõik ülejäänud loengud toimuvad firmades, mille tegevusvaldkond haakub käsitletavate teemadega. Seega külastame firmasid, mis tegelevad sisustuskaupade müügi ja maaletoomisega. Tulemusena saab iga osaleja koostada individuaalse materjalide kausta, kuhu kogub ideid, fotosid, tehnilist infot. Kursuse lõpus valmib kollaaž, mille põhjal analüüsitakse kõike õpitut.
"Kodukujundaja ABC" koordinaator on sisekujundaja Kristiina Eljand.
vaata täpsemalt ja registreeru



4.02 KODUKUJUNDAJA ABC EDASIJÕUDNUTELE - täiendad kodukujunduse algteadmisi!



Kursus on mõeldud eelkõige neile, kes on läbinud Tallinna Õpetajate Maja ''Kodukujundaja ABC'' algajate kursuse või omavad juba mõningaid teadmisi kodukujundusest.
Joonistame käsitsi ühe tüüpprojekti alusel kogu sisekujunduse - alates karbist kuni pisidetailideni. Käsitleme ruumide jaotust, elektri projekti, värvilahendust, kööki, vannituba, lastetuba, elutuba, mööblit, valgusteid, tekstiile.
"Kodukujundaja ABC" koordinaator on sisekujundaja Kristiina Eljand.
vaata täpsemalt ja registreeru



10.02 AIAPLAANIDE JOONISTAMINE - tule, joonista ja teosta oma aiaplaan ise!



Sellel kursusel ei õpetata teid aiakujundajaks, aednikuks ega ka taimetargaks. Eesmärgiks on valmis saada sinu kodule, perele, rahakotile ja ümbrusega kooskõlas olev aiaplaan. Kursusel tutvume kruntidega ja selgitame igaühe isikliku lähteülesande - mida soovin oma aeda, mida mitte.
Tutvume erinevate stiilivalikutega, valmistame aiakavandid, paigutame ehituselemendid, jaotame puhke- ja haljasalad, leiame sobiva värvilahenduse, valime taimed, arvestame ehitusmaksumuse jpm, millest täpsemalt saab lugeda koolituse sisulehelt.
vaata täpsemalt ja registreeru



11.02 AIAKUJUNDUSSTIILIDE JOONISTAMINE - õpid erinevaid aiastiile omal käel läbi joonistama!



Aiastiilide tutvustused ja omal käel läbijoonistamine, selleks sobib kõige paremini ülesannetega kursus. Igas tunnis võetakse läbi kaks stiil ja joonistatakse valmis reaalne aiakujundus, vastavalt lähteülesandele. Teemadeks on vabakujuline aiakujundus ja ülesande lahendamine vabakujulises stiilis, geomeetriline aiakujundus ja ülesande lahendamine geomeetrilises stiilis, modernne aiakujundus ja ülesande lahendamine kaasaegses stiilis jpm aiateemad. millega saad täpsemalt tutvuda kodulehele.
vaata täpsemalt ja registreeru



9.03 AIAPLAANIDE JOONISTAMINE ARVUTIS 3D VERSIOONIS - omandad oskuse aiaplaane kolmemõõtmelisena üles ehitada!

See kursus sobib aiakujundajale, kui ka lihtsalt koduaia omanikule, kes soovib aiaplaani arvutis kolmemõõtmelisena osata ehitada. Aiaplaanide joonistamine arvutis on tänapäevane lähenemine, et paremini ära visualiseerida oma kujundusmõtted. Kursus Aiaplaan 3D Google Sketsup-is ehitatakse reaalselt valmis kaks erinevat 3D aiaplaani, koos lisadega (värvimine, taimede kasutus, välimööbel, valgustus). See annab piisava kogemuse, et hiljem kodus oma aiaplaane osata programmis üles hakata ehitama.
Programm Google Sketchup on tasuta internetist allalaetav tarkvara.
Kui oled selle tasuta internetist oma arvutisse alla laadinud, saad seda kohe kasutama hakata.
vaata täpsemalt ja registreeru


INFO: tel 615 5162, 554 8856, Tiiu Paas,
tiiu@opetajatemaja.ee



Sisestatud: 04.01.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki