Artiklid ja uudised

Anname tavalistele ruloodele ja kardinapaneelidele uudse ekstravagantse ilme



Rulood on väga praktilised aknakatted. Rulood kaitsevad ruume otsese päikesekiirguse ja ülekuumenemise eest ning sobivad kasutamiseks ka kombineerituna teiste aknakatete ja tekstiilkardinatega.



Kuidas muuta emotsioonitu ja tavaline tarbeese hoopis kunstiteoseks? Ja miks mitte kasutada selle juures Eesti oma kunsti? Vanade sissetöötatud brändide kõrvale turule millegi uuega tulla on üsna raske, kuid meil on suur soov eristuda ning muuta argipäevased rulood põnevateks ja isikupärasteks disainielementideks, eksklusiivseteks kunstiteosteks. Valik, mida ruloodele või paneelidele trükkida on väga mitmekülgne - võimalik on valida Eesti tuntud kunstnike tööde hulgast nagu näiteks Epp-Maria Kokamägi ja Navitrolla, pisiperet rõõmustab limonaadipudelilt tuttav Limpa, samuti leidub fotopangas nii Eesti kui välisriikide fotograafide töid. Kui meie mitmesaja põhivaliku kanga hulgast ei leidu teile meelepärast ja ka meie eritellitavate kangaste valik ei pane silme särama, anname teile võimaluse disinida oma ruloo ise, näiteks oma lemmikfotoga. Samuti on võimalus trükkida aknakattele fragment vanaema vöökirjast või mõnest lemmikdetailist. Sama pilti või mustrit on võimalik trükkida nii aknakattele, diivanipadjale kui ka köögitagaseinale, see annab võimaluse siseinterjööris ühtse terviku loomiseks.



Kõik materjalid, mida kasutame ruloode või paneelide valmistamiseks, on UV- ning pesemiskindad, samuti on mainitud materjalid tulekindlad, mis lubab nende toodete kasutuse ühiskondlikes ruumides. Kangas ei hakka korduval üles-alla tõmbamisel servadest lokkima. Trükkimiseks kasutatavad värvid on keskkonnasõbralikud ning ohutud inimese tervisele. Üllatavalt põnevaid tulemusi saavutame, kui kasutame trükkimiseks screen materjale. Screenide valikus leidub ka selliseid kangaid, mis sobivad välistingimustesse. Võimalik on trükkida välisele akankattele näiteks firma logo. Screen materjalid tagavad mugavad tingimused arvutiga töötamiseks.



Kutsume sind koos meiega ümber lükkama väidet, et ruloo on pelgalt aknakate uudishimulike naabrite pilkude kaitseks, anname sellele tehnilisele aknakattele hoopis uue ilme, paneme sellesse tootesse isikupära ja ainulaadsuse. Oleme koos uue künnise lävel, avatud Eesti kunstile.

Soov erineda naabrist – koos sisedisaineritega me leiame vaid sinule sobiva ja ainulaadse lahenduse. Kujundame ruloo just sinu soovi ja pildivaliku järgi sulle sobivas mõõdus.




Soovitab Monika Algma,
AS Sunoreki tootejuht


Sisestatud: 02.02.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki